MHP İLÇE BAŞKANI HAYRİ TEİN “GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜDÜR”

MHP İLÇE BAŞKANI HAYRİ TEİN “GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜDÜR”

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı İstanbul Beşiktaş’ta ki hain bombalı saldırıdan sonra, emniyet teşkilatına yapılan taziye ziyaretleri devam ediyor. MHP...

A+A-

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı İstanbul Beşiktaş’ta ki hain bombalı saldırıdan sonra, emniyet teşkilatına yapılan taziye ziyaretleri devam ediyor. MHP Osmaneli İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Hayri Tein Başkanlığında, İl Genel Meclisi üyesi Orhan Uğur, Belediye Meclis Üyeleri Murat Özer, Hasan Eroğlu, eski ilçe başkanları Celal Talih, Niyazi Öndersev, Orhan Dinç ve Osmaneli Ülkü Ocakları başkanı Cemil Özkahya ile birlikte Osmaneli Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Emniyet Müdürlüğünde Osmaneli Emniyet Müdür vekili Komiser Yardımcısı Yalçın Avcı tarafından karşılanan MHP heyeti başkanı Hayri Tein, Öncelikle tüm polislerimizin ve Türk Milletinin başı sağ olsun. Allah bir daha böyle acıları, ne emniyet mensuplarımıza ne de Türk Milletine göstermesin. Hainlere karşı gün birlik beraberlik olma günüdür. Her zaman kahraman Türk Polisinin yanındayız ve duacılarıyız” dedi. Osmaneli Emniyet Müdür vekili Komiser Yardımcısı Yalçın Avcı’da MHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Acı dolu günler yaşamaktayız. Bu saldırıda benim de okul arkadaşım şehit oldu. Şehit olan bütün meslektaşlarıma Allah’tan rahmet, yaralı olanlara da acil şifalar diliyorum. Birlik beraberlik içerisinde bu günleri de atlatacağız. Türk polisi olarak yılmadan, usanmadan vatan hainlerinin karşısında dimdik durarak, vatanın ve milletin birliği için gece gündüz demeden görev yapmaya devam edeceğiz” dedi. 


Bu haber toplam 1636 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.