MHP GÖLPAZARI BAŞKANIDA FESH EDİLDİ

MHP GÖLPAZARI BAŞKANIDA FESH EDİLDİ

 MHP Gölpazarı İlçe Başkanı Levent Bilir ve Yönetimi Fesh edilerek görevden alındı ve yerine halen Ak Parti’nin Faal üyesi olarak göründüğü...

A+A-

 

MHP Gölpazarı İlçe Başkanı Levent Bilir ve Yönetimi Fesh edilerek görevden alındı ve yerine halen Ak Parti’nin Faal üyesi olarak göründüğü iddia edilen Aydın Göksu atandı.

MHP’de 01 Kasım seçimlerinden sonra parti içinde başlayan hareketlilik, ülke genelinde olduğu gibi, Bilecik’te de başta İl Başkanlığı olmak üzere birçok ilçe başkan ve yönetiminin görevden alınmasına neden olmuştu. Bilecik ilinde 7 üst kurul delegesinden 6’sının muhalif harekete destek ve olağanüstü kurultay için imza vermesi sonucunda, Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses, Merkez ilçe başkanı Mustafa Aydemir, Söğüt İlçe Başkanı Ali İslah ve Osmaneli İlçe Başkanı Metin Şirin ve yönetimleri fesh edilerek görevlerinden uzaklaştırılmışlardı. MHP Genel merkezi üst kurul delegesi olmadığı ve imza vermediği halde Gölpazarı İlçe Başkanı Levent Bilir ve yönetimini de fesh ederek, görevden aldı. 03 Ocak 2017 tarihinde görevden alınan MHP Gölpazarı ilçe başkanı Levent Bilir Gazetemize yaptığı açıklamada, “Neden görevden alındığımızı hala bilmiyoruz. Ben üst kurul delegesi değildim. Gölpazarı’ndan başka üst kurul delegesi olan arkadaşımız da yok. Olağanüstü kurultay için imza da vermiş değiliz. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulduğu şu günlerde, MHP’deki bu görevden almalar, ayrıştırmaya sebep olmaktadır. Görevden alınmamızın nedenini öğrenebilmek için MHP Genel Merkezini arıyorum fakat bir cevap veren yok. Görevden alınmamızla ilgili herhangi bir üzüntümüz yoktur. Fakat üzüldüğümüz nokta, benim yerime halen Ak Parti’nin faal bir üyesi olan Aydın Göksu’nun atanmasıdır. Bizleri görevden alanlar, bari bizim yerimize Ülkücü ve Türk Milliyetçisi bir arkadaşımızı atasaydılar. Yıllardır bu partiye hizmet eden arkadaşlarımız var, onlardan birisini göreve getirseydiler. Birileri Türk Milletinin temel taşı olan MHP’yi göz göre göre yok ediyorlar, üzüntümüz bunadır” dedi. 

Bu haber toplam 2566 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum