MEZARLIK BÜYÜTÜLÜYOR

MEZARLIK BÜYÜTÜLÜYOR

Osmaneli Belediyesi Osmaneli Mezarlığını genişletiyor. Yeni yapılan kamulaştırmalar ve yeni getirilen aile mezarlığı sistemi ile Osmaneli Mezarlığı...

A+A-

Osmaneli Belediyesi Osmaneli Mezarlığını genişletiyor. Yeni yapılan kamulaştırmalar ve yeni getirilen aile mezarlığı sistemi ile Osmaneli Mezarlığı daha da genişleyecek. Osmaneli mezarlığının genişlemesi ile ilgili olarak açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Oluşturduğumuz aile mezarlığı ve mezar alanlarına, yaptığımız kamulaştırmalar sonrası yeni mezar alanlarını ilave ediyoruz. Açtığımız yollar ve park alanları, çeşmeler, ağaç dikimleri sonrası Geçmişimize yakışan ve onlara Verdiğimiz Değeri Gösteren bir mezarlığımız halkımızın beğenisini topluyor. Ses sistemi, abdest alma alanları, musallah taşları ve Yapacağımız küçük cami ile düzenlemeler bitmiş olacak. Şu anda hayatta olan vatandaşlarımız için yapmış olduğumuz hizmetleri, ahirete intikal etmiş olan geçmişlerimiz için de yapıyoruz. Geçmişine sahip çıkmayanın geleceği olmazmış. Bizlerin bugünlere gelmesini sağlayan geçmişimize de en iyi şekilde hizmet etmek, onları sahiplenmek, bizler için vazgeçilmez bir görevdir” dedi.

mezarlik-buyutuluyor-(2).jpg

Şu anda vatandaşların cenaze işlemlerinin Osmaneli Belediyesi tarafından ücretsi bir şekilde karşılandığını, vefat eden bir kişinin yanına yine bir yakınını defnetmek için bir mezarlık yer ayrıldığını bundan da ücret talep edilmediğini söyleyen Başkan Şahin, “Aile Mezarlığı için daha büyük yer isteyenler olursa bunların Belediyemize müracaat etmeleri gerekmektedir” dedi.
Başkan Şahin son olarak da, “Dışarıdan görünümünde çok güzel olan mezarlığımızda, Allah ahiret gününe kadar kabrimizi inşallah cennet bahçelerinden bir bahçe olmayı nasip eder” dedi.

Bu haber toplam 1718 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.