MÜNÜR ŞAHİN

MÜNÜR ŞAHİN

MENDERS, ZORLU, POLATKAN RAHMETLE ANIYORUZ

A+A-

Türkiye ne zaman yükselişe geçse, bağımsız politikalar izlese dış güçler içerideki işbirlikçilerini kullanarak Türkiye’nin önünü kesmişlerdir. 27 Mayıs darbesi milletin seçtiklerinin Türkiye’nin yükselişine yönelik icraatlarının, yatırımlarının önünü kesmek ve Türkiye’yi emperyalist dış güçlere muhtaç etmek için ve onların kucağına atmak için yapılmış kanlı darbedir. 

Maalesef o dönemde de bu darbeyi haklı gören Ordu mensupları, Profesörler, Basın, Partiler, İş adamları velhasıl her kesimden ve meslekten işbirlikçi hain rol almıştır. Ve asılsız suçlamalar, yalan şahitler, kısaca hain bir komplo ile Menderes ve arkadaşları suçlu ilan edilmiş, itibarsızlaştırılmaya çalışılmış ve asılmışlardır. Ve maalesef o dönemde de siyasi hesap yapanlar bu hainlere dur demek yerine iktidar hesabı yapmışlardır.
Hainlerce İdam edilen Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu, Hasan Polatkan'ı rahmetle anıyorum. Onların idam kararını veren, bu idamları haklı görenleri de onlara olan nefret ve kin duygularımla Allah'a havale ediyorum.15 Temmuz’da 27 Mayıs’ın değişik versiyonu hain bir darbeydi. Ve bu darbe de yine dış güçlerce içerdeki işbirlikçileri hainler kullanılarak yapılmıştı. Halkımız lideri Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmasa bugün Adnan Menderes gibi Erdoğan'da öldürülmüş olacaktı.
Türkiye 2002 den bu yanan Lider ülke olma yolunda büyük bir yükselişin içinde. Dünya çapında yaptığımız yatırımlarla bu yükseliş dostlarımızca memnuniyetle karşılanırken, emperyalist ABD ve AB ülkeleri tarafından bu yatırımlarımız kıskançlıkla izleniyor. Ve bu yükselişe dur denilmek isteniyor.Amaç net belli 2002 öncesinin güçsüz Türkiye’si hedefleniyor.Türkiye yine önceden olduğu gibi iç sorunlarıyla, terörle uğraşan, ekonomisi zayıf, gelirlerinin %85 lik bölümünü faiz olarak dış güçlere veren, dış politikada onların isteğinin dışına çıkmayan, ABD ve AB nin arka bahçesi bir Türkiye bunların hiç bir zaman vazgeçmeyeceği hayalleriydi.
24 Haziran’da Türk Halkı vereceği kararla, 2002 öncesinin karanlık günlerine geri dönecek, ya da Lider ülke olma yolunda yükselişine devam edecek. Bu gün dış güçler Türkiye'nin hayrına olan Nükleer Enerji Yatırımımıza, Barajlara, Hava alanına, Köprülere, Savunma Sanayine ve tüm büyük yatırımlarımıza karşı çıkıyor. Teröre karşı mücadelemize, sınırlarımız dışındaki terör oluşumlarına müdahalemize karşı çıkıyor. Sonuçta Türkiye hayrına ne yatırım varsa, hayrımıza ne karar varsa emperyalist ABD ve AB buna karşı çıkıyor, direniyor. Türkiye'yi ekonomik ve siyasi olarak kötü duruma düşürmek istiyor.
Bu gün emperyalist dış güçlerin karşı çıktığı Türkiye'nin hayrına olan her şeye de, sadece Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti düşmanlığı nedeniyle içerden karşı çıkanlar var. Emperyalist ABD ve AB’nin uşağı olma yolunda bu hainlerin tek hedefi Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmek. Aynı 27 Mayıs’ta Adnan Menderes'e düşman olan ve onu ortadan kaldırmaya çalışanlar gibi. Daha da ileri gidip 27 Mayıs’ta 3 kişi az, 30-40 kişi asılmalıydı diyen şerefsizler, hainler gibi.12 Eylül darbesiyle bir sağdan bir soldan asılan çocuklarımıza sevinenler gibi. 15Temmuz’da saat: 2,30’a kadar safını belli etmeyip sonrası darbeye karşı çıkanlar gibi.
Türk halkının lideri, seçtikleri ve demokrasi için direnişinde 250 şehidin, 3000'e yakın gazinin olduğu 15 Temmuz hain darbeye kontrollü darbe diyebilecek kadar gözü dönmüşler var bu ülkede. Milletimize bunları anlatmamız ve sürekli hatırlatmamız şart. Gün birlik ve beraberlik günü. Kişisel hesap yapılacak gün değil. Tüm İslam âlemi, tüm Türk Dünyası, Tüm ezilen, mazlum Dünya halkları biz Türk halkından 24 Haziranda bunu bekliyor. Unutmayalım bu ülkede Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları kurtuluş savaşı için mücadele ederken, biz yaşantımızdan memnunuz, bizi ABD, Fransa, İngiltere, İtalya, Yunanistan ya da başka ülke yönetse ne fark eder diyen hainler vardı. Savaşa gitmeyip mal edinen şerefsizler vardı. Bunlarda kurtuluş savaşı sonrası herkesten fazla mücadele etmiş gibi davrandılar. Kısaca tarihte her dönemde belli oranda da olsa içimizde hain ve şerefsiz var ve çıkıyor bunu kabul etmeliyiz. Bu günlerde yine yalan haber yayan, fitne yayan, milletin gözünün içine baka baka gerçeği gizleyen, karamsar tablo çizen hainler, şerefsizler var.
Unutmayalım geçmişte Türkiye'de Ezanı, Kuranı kendi çevirileriyle camilerde okutan, kısaca bugünkü Ezan sesini, Kuran sesini camilerden kaldıran, evlere baskın yaparak orijinal yazılım Kuran-ı Kerimi toplatan, bu ülkede kadınların başörtüsünden rahatsız olarak kızlarımızın, kadınlarımızın başörtüsünü yasaklayan, onların okuma hakkını engelleyen, kamuda çalışmalarını yasaklayan, din, kuran, ezan düşmanı olanlar yine sahnede. Bu sahtekârlar Hak, adalet, eşitlik, demokrasi dersi vermeye başladı bizlere. 24 Haziran’da halkımız bunları asla unutmayacak. Güneydoğu’da hendek kazanları, özerklik altında bölünmeyi isteyenleri, Vatan evlatlarını şehit edenlere özgürlük diyenlere dersini sandıkta verecek.
27 Mayıs’ta emperyalizmin uşağı, dış güçlerin içimizdeki işbirlikçileri hain darbeciler tarafından şehit edilen Başbakanımız Adnan Menderes'i ve Bakanlarımız, Fatin Rüştü Zorlu, Hasan Polatkan'ı rahmetle anıyorum yalan haberlerle bu sonuca hizmet eden şerefsizleri lanetliyorum, Allah hepsinin cezalarını vermiştir, verecektir İnşallah.

Bu yazı toplam 4225 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum