MAYIS AYINDA KORONAVİRÜS VAKASI…

MAYIS AYINDA KORONAVİRÜS VAKASI…

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Osmaneli halkı kurallara uydu Mayıs ayında tek korona virüs vakası kalmadı dedi. Şahin gevşemek yok sağlık bakanlığı...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Osmaneli halkı kurallara uydu Mayıs ayında tek korona virüs vakası kalmadı dedi. Şahin gevşemek yok sağlık bakanlığı ne derse harfiyen uyguluyoruz ifadeleri ile başladığı açıklamasında şöyle dedi: “

Osmaneli sokakları bugün böyleydi.Kurallara uyan Osmaneli halkına çok teşekkür ediyoruz.Bayram günü olmasına rağmen yaşlısı, genci, işçisi, memuru, kısaca hepimiz kurallara harfiyen dikkat ederek Osmaneli sokaklarında bu görüntüyü sağladık.Artık biliyoruzki birimizin yapacağı hata bizi 27.Nisan öncesine götürecek.Allaha şükürler olsun 27.Nisan sonrası normale döndük.Ama gevşemek yok.Sağlık Bakanlığımızın alacağı kararlara aynen uyarak koronavirüs illetinden kurtulacağız.

osmanelinde-koronavirus3.jpg

Osmaneli olarakta çok iyi yönettiğimiz bir sürec yaşadık.Her türlü tedbire rağmende zaman zaman olumsuzluklarda yaşadık.ama hep birlikte kurallara uyarak 27.Nisandan bu yana istediğimiz noktaya geldik.İnşallah bundan sonrada sağlık bakanlığının yayınladığı kurallara uyarak önümüzdeki hedeflerimizi gercekleştirmeye çalışacağız.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Koronavirüs sürecini Osmaneli Kaymakamlığı.Belediye Başkanlığı olarak Vefa Destek Grubunun tüm üyeleriyle birlikte başarı ile yönettik.İl Sağlık Başkanlığımız,İlçe Devlet Hastahanemiz,Kaymakamlığımız çalışanları,Belediyemiz çalışanları,Emniyetimiz,Jandarmamız,Miili  Eğitim personelimiz,Diyanet İşleri görevlilerimiz ve hocalarımız, Kamu,Özel sektör,Belediye Meclis Üyeleri,İl Genel Meclisi üyeleri,Siyasi Partilerimiz,Sivil Toplum Örgütleri,Muhtarlarımız ve Osmaneli Halkı olarak birlik ve beraberlik içinde büyük bir mücadele verdik.Sonucta hep birlikte başardık.Ve de bundan sonrasıda bu başarıyı sürdüreceğiz.Emeği gecen herkese sonsuz teşekkürler.”

YAYIN: BİLECİK HABER

osmanelinde-koronavirus2.jpg

Bu haber toplam 4326 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum