MAHALLE İFTARI BU KEZ CAMİKEBİR’DE KURULDU

MAHALLE İFTARI BU KEZ CAMİKEBİR’DE KURULDU

Osmaneli Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları programı devam ediyor. Osmaneli Belediyesi tarafından Camikebir Mahallsinde iftar programı...

A+A-

Osmaneli Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları programı devam ediyor. 

mahalle-iftari-bu-kez-camikebir’de-kuruldu-(1).jpg

Osmaneli Belediyesi tarafından Camikebir Mahallsinde iftar programı düzenlendi. Yunus Söylet Caddesi'nde kurulan iftar sofralarına vatandaşlar büyük katılım gösterdi.

mahalle-iftari-bu-kez-camikebir’de-kuruldu-(3).jpg

Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf grubunun ilahileri ile eşlik ettiği iftar programında Osmaneli Belediye  Başkanı Münür Şahin iftar öncesi vatandaşlarla selamlaşarak hayırlı ramazanlar diledi.

mahalle-iftari-bu-kez-camikebir’de-kuruldu-(4).jpg
 İftar programında konuşma yapan Başkan Şahin "Allah bu mübarek günlerde tuttuğumuz oruçları yaptığımız duaları kabul etsin. Allah hepinizden razı olsun  bu meydanı doldurduğunuz için gerçekten çok anlamlı bir gün Osmaneli burada olduğu gibi birlik beraberlik içerisinde ileriye yürüyor. Bizler bu sofralarda iftar yaparken Suriye'de, Afrin'de Azez'de, Harput'ta Kandil'e doğru yürüyen mehmetçiklerimize, emniyet güçlerimize Allah güç, kuvvet versin.

mahalle-iftari-bu-kez-camikebir’de-kuruldu-(5).jpg

Son iftar programımız Büyük İftar olarak 9 Haziran Cumartesi günü Sakarya Nehri kıyısında  Göksu ve Sakarya Salonlarında olacak tüm halkımız son iftar programına bekliyorum hayırlı akşamlar "dedi.

iftar.jpg

 

 

Bu haber toplam 1644 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum