MADELER OY BİRLİĞİYLE KABUL DİLDİ

MADELER OY BİRLİĞİYLE KABUL DİLDİ

Osmaneli Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısını 7 Mayıs 2019 Salı günü Saat 17.00’da Belediye Başkanı Münür Şahin başkanlığında yaptı. Üç...

A+A-

Osmaneli Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısını 7 Mayıs 2019 Salı günü Saat 17.00’da Belediye Başkanı Münür Şahin başkanlığında yaptı. 
Üç gündem maddesinin görüşüldüğü toplantı öncesinde belediye başkanı Münür Şahin, Ramazan ayında yapılacak olan mahalle iftarları ile ilgili olarak meclis üyelerine bilgi verdi. Başkan Şahin konuşmasında, “Geleneksel Ramazan ayı iftar yemeklerimize dün akşam itibariyle başlamış bulunuyoruz. Göksu düğün salonunda her akşam vatandaşlarımıza iftar yemeği verilecektir. Ayrıca evinden çıkamayan ihtiyaç sahiplerine de iftar yemekleri evlerine teslim edilmeye başlanmıştır. 4 Mahallemizde iftar yemeği vereceğiz. Bunların tarihlerini de belirledik. En son Camikebir Mahallemizde vereceğimiz İftar yemeğimize Milletvekillerimizi de davet etmek istiyoruz” dedi. 
Başkan Şahin Gündem Maddelerinin görüşülmesine geçti. 
Gündemin 1. Maddesi olan 2018 yılı kesin hesabının görüşülmesi maddesinde söz alan meclis üyesi olmadığından maddenin oylanmasına geçildi. 1. Madde Meclis üyelerinin tamamının oyları ile kabul edildi. 

meclis-toplantisi-3.jpg
Gündemin 2. Maddesinde yer alan, İlçe stadının ve Yüzme Havuzunun Osmaneli Belediyesine tahsisi  konusunda İYİ Parti Gurubundan Ümit Korkmaz; “Stad ve Havuzdan Belediye olarak Kar elde ediliyormu? Diye sordu. Başkan Şahin’de verdiği cevapta, “Biz Belediye olarak Kar düşünmüyoruz. Biz Osmanelili çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın sstadımızda spor yapmalarını, havuzda yüzme ve yüzme öğrenmelerini amaçlıyoruz. Havuz işletilmediği takdirde bilindiği gibi insanlarımız ve çocuklarımız Sakarya nehrine yüzmek için giriyorlar ve buda telikeli oluyor.  Havuza gelen vatandaşlarımızdan sadece 5 TL ücret alıyoruz bu da havuzun ilaç ve temizlik masraflarını karşılamaya yetiyor. Yaz kurslarında da stadımızı ve havuzumuzu 1308 Osmaneli Belediyespor olarak kullanmaktayız” dedi. Daha sonra maddenin oylanmasına geçildi ve 2 madde de Oy Birliği ile kabul edildi. 
Gündemin 3. Maddesinde İma Değişikliği konuları yer aldı. Karayollarının kavşak ve geçiş düzenlemesi ile ilgili yapılan ve yapılacak olan işlemlerin imara işlenmesi konusu maddesi de mecli üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. 
Gündemin görüşülmesinin ardından meclis toplantısı sona erdi. 

 

Bu haber toplam 1782 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.