LOJMANLAR BÖLGESİNDE Kİ BÜYÜK TEHLİKE

LOJMANLAR BÖLGESİNDE Kİ BÜYÜK TEHLİKE

Osmaneli Haber Gazetemizin WhatsApp şikâyet hattını arayan vatandaşlar, “Artık insanlara saldırıyorlar. Bu köpeklere bir çare bulacak yetkili yok mu?...

A+A-

Osmaneli Haber Gazetemizin WhatsApp şikâyet hattını arayan vatandaşlar, “Artık insanlara saldırıyorlar. Bu köpeklere bir çare bulacak yetkili yok mu? Dediler.

Osmaneli’nin Bilecik yönünden girişinde lojmanlar bölgesinde bulunan köpekler, insanlara saldırmaya başladılar. Okulların açılması ile birlikte sabah erken okula giden çocuklara da saldıran köpeklerden, mahalle halkı oldukça şikâyetçi. Gazetemizde daha önce de haber olarak yayınladığımız köpeklere bir çare bulunması konusunda gazetemizi arayan vatandaşlar,  “Sayın Belediye Başkanı Osmaneli ilçemizi turizm kenti yapmak için çabalıyor. Bu çalışmalarını da takdirle karşılıyoruz. Fakat bazı olumsuzluklara da bir çare bulmasını istiyoruz. Lojmanlar bölgesindeki ucube bir kulübede bakılan köpekler insanlara saldırmaya başladılar. Özellikle kadınlar ve çocuklar o bölgeden geçmeye korkar hale geldiler. Okullar açıldı, çocuklarımız erken saatlerde okula gidiyorlar. Birimizin çocuğunu ısırırsa bunun hesabını kim verecek. Köpekler aşılımıdır değimlidir kimse bilmiyor. Son günlerde her gelen geçene saldırmaya başladılar. Yetkililere gazeteniz aracılığıyla seslenmek istedik. Bu köpekleri o bölgeden uzaklaştırınız. İnsanların başına kötü bir şey gelmeden bir tedbir alınız. Turizm kenti olma yolunda ilerleyen Osmaneli’ye bu köpekler ve köpeklerin barındığı o kulübe yakışmıyor. Tam da şehrin girişinde etrafı pislik yuvası olmuş bu ucube kulübenin de oradan kaldırılmasını istiyoruz. Yarın köpekler kaldırılsa, hapçılara tinercilere mesken olacak orası. Osmaneli için gece gündüz demeden çalışan Belediye Başkanımız Münür Şahin’den ricamız, bu işe bir el atmasıdır” dediler. 


Bu haber toplam 3174 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum