LİGİN GOL YEMEYEN TEK KALECİSİ METE AKTEMUR

LİGİN GOL YEMEYEN TEK KALECİSİ METE AKTEMUR

Bilecik Amatör Ligin 4 haftasında, ligte gol yemeyen tek kaleci Mete  Aktemur, 1308 Osmaneli Belediyespor ve ligi taraftarını konuştuk.2 010 yılında...

A+A-

Bilecik Amatör Ligin 4 haftasında, ligte gol yemeyen tek kaleci Mete  Aktemur, 1308 Osmaneli Belediyespor ve ligi taraftarını konuştuk.2 010 yılında Bozüyüksporun altyapısında spora başlayan Mete Aktemur 3.sezondur 1308 Osmaneli Belediyespor'da kaleyi koruyor.
Geçen sene finale kadar çıktık takım içindeki hava çok iyi di bu sene de aynı hava içerisinde şampiyonlukta iddialıyız. O sene bu sene şampiyonluğa en yakın aday biziz. Başarımızda emeği geçen başta Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin,1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Kaba  ve yönetimimize  desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 1308 Osmaneli Belediyespor olarak ligin en ateşli ve tartışmasız en büyük taraftarına sahibiz. Onların isteği ve arzusu bizi şampiyonluğa taşıyacaktır. Osmaneli halkı futbola büyük ilgi gösteriyor ve halk arasında 1308 Osmaneli Belediyespor'un konuşulması bizi mutlu ediyor.
Çok tecrübe antrenöre sahip olduklarını söyleyen Mete Aktemur;  Sedat hocamız ligi iyi tanıyan ve bizlerle gerek abi gerekse de hoca gibi davranan iyi bir antrenör. Takımımız,yönetimimiz olarak çok memnunuz..Futbolu bilerek oyantıyor.Kazandığımız başarıların tesadüf olmadığını Sedat hoca ile çalışan herkes farkına varabilir.Türk futbolunda Şenol Güneş Üniversitesi gibi olgu var.Bilecik ve çevresinde de Sedat Memiş olgusu oluşmaya başladı.Onun tecrübelerinden faydalandığımız için çok şanslıyız.
Şuana kadar gol yememiş olmamın altından yatan sebeplerden biri 90 dakika takım olarak mücadele ediyoruz ve mücadeleyi bırakmıyoruz.Antrenman da çalıştıklarımızı bire bir sahada yapmaya çalışıyoruz.Futbolda savunma hücumda başlar.Ben ve takımım futbolun gerekliklerini ve üstümüze düşen her şeyi yerine getirmeye çalışıyoruz. Yine Sedat hoca gibi çok tecrübeli bir kaptanımız Hakan Varnalı var. Uzun süre profesyonel hayatı olmuş bir oyuncu ve takımdaki herkes ondan her gün bir şeyler öğrenmeye devam ediyor.
Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Fakültesinde, Spor Yöneticiciliği okuyan Mete Aktemur," ileride kendimi geliştirip yönetici olduğumda hayallerimden biri Osmaneli'de ki genç yetenekleri büyük takımlara kazandırmak için uğraşmak istiyorum."dedi.
Osmaneli tam bir spor kenti olmaya başladı. Burada sporla ilgili yöneticilik makamında bulunmak gerçektende çok zevkli olacaktır.İleride Osmaneli'de görevlendirmek isterim. Son olarak taraftarında dediği gibi Osmaneli Bey diyeceksiniz.

 


Bu haber toplam 3748 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.