LİGE SIKI HAZIRLANIYOR

LİGE SIKI HAZIRLANIYOR

1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR KIZ VOLEYBOL TAKIMI LİGE SIKI HAZIRLANIYOR

A+A-

1308 Osmaneli Belediyespor Voleybol Takımı bu hafta sonu İznik'te bir okul takımı ile hazırlık maçı yaptı. İznik kapalı spor salonun da yaptığı hazırlık maçı saat 14:30 da başladı. Müsabakaya ilgi de büyüktü. Salonda seyirci olması her iki takımı da iyi motive etti. 1308 Osmaneli Belediyespor antrenörü Okay İnam “Bu hafta ikinci hazırlık maçını tamamladık. Tüm oyuncuların performansını  görmek için bu ikinci hazırlık maçı takıma çok iyi geldi. Oyuncularımızın hepsi ne şans verdik ve takımımız yaptığımız hazırlık maçları ile daha iyi olup inşallah sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.” dedi. 

1308-osmaneli-belediye-4.jpg
1308 Osmaneli Belediyespor voleybol takımı , İznik takımı ile yaptığı voleybol müsabakasında ilk seti 25-18 kazanan, ikinci seti 25-27 kaybeden , üçüncü seti 25-22kazanan, dördüncü seti ise 26-24 kaybeden takım taybilek setinde de 18-11 kazanıp maçı 3/2 kazandı.
1308 Osmaneli Belediyespor Voleybol Takımı oyuncularından pasör Rabia Genal :"Çok iyi çalışıyoruz, yapmış olduğumuz hazırlık maçlarında eksiklerimizi görüp yapmış olduğumuz antrenmanlarda çok çalışıyor eksiklerimizi gideriyoruz her yaptığımız hazırlık maçı bizler için büyük bir şans bu şansıda iyi değerlendirmek istiyoruz şuan takımda moraller yerinde takımdaki arkadaşlık çok iyi herkes bir birine yardım ediyor. Takımın bir diğer oyuncusu smaçör Miral Balın: " Her gecen gün daha iyiye gidiyoruz. Gecen hafta Orhangazi Belediye Spor ile yapmış olduğumuz maçı 3-1 kaybetmiştik. Maçta yapmış olduğumuz hataların farkına vardık. Bu hafta İznik 'teki bir okul takımı ile yaptığımız hazırlık maçını 3-2 alarak hatalarımızı telafi etmeye başladık. Bu hataları düzelterek daha iyi olacağız. Takımın içinde iyi bir uyum ve güzel bir arkadaşlık var. Bu da bizlerin her gecen gün daha iyiye gitmesini sağlayacak. Hocaların büyük gayreti ve bizlerin azmiyle takimimizin hak ettiği başarıları kazanacağına inanıyoruz. " dedi.


Bu haber toplam 2012 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.