LİG ŞİMDİ YENİDEN BAŞLIYOR

LİG ŞİMDİ YENİDEN BAŞLIYOR

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginde, sezon sonu yaklaştıkça heyecan daha da artmaya başladı. Bir maç eksiğine rağmen liderliğini bu haftaya kadar sürdüren...

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginde, sezon sonu yaklaştıkça heyecan daha da artmaya başladı. Bir maç eksiğine rağmen liderliğini bu haftaya kadar sürdüren Bilecikspor, Yeşilyurtspor ile 3-3 berabere kaldı. Liderin takipçisi1 1308 Osmaneli Belediyespor ise Vezirhan deplasmanından 5-3’lük galibiyetle dönerek, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etti. Bilecikspor 45 olan puanını aldığı beraberlik ile 46 yaparken, 1308 Osmaneli Belediyespor aldığı Vezirhanspor galibiyetiyle puanını 46 yaptı. Bilecik 1. Amatör küme Futbol Liginin son maçı 1308 Osmaneli Belediyespor ile Bilecikspor arasında Osmaneli’de oynanacak. Son haftaya kadar Bilecikspor ve 1308 Osmaneli Belediyespor maçlarının hepsini kazanırlarsa, Şampiyonluk düğümü son haftada Osmaneli’de çözülecek.

İlçemizin bir diğer takımı olan Osmaneli Gençlerbirliği ise maç kaybetmeye devam ediyor. Kaleci Orkun’un sakatlığı nedeniyle Pazaryerispor maçının ilk yarısında oynayamaması, Gençlerbirliğinin farklı mağlup olmasını sağladı. Osmaneli Gençlerbirliği kendi evinde ve kendi seyircisi önünde Pazaryerispor’a 5-2 mağlup olarak 15 puanda 10. Sırada kaldı. 


Bu haber toplam 2156 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.