LEFKE CUP U15'İN İKİNCİSİ DÜZENLENECEK

LEFKE CUP U15'İN İKİNCİSİ DÜZENLENECEK

İlki geçen yıl düzenlenen Galatasaray, Fenerbahçe, Boluspor, Beykoz, Kâğıthane, Güngören, Beşiktaş, Esenyurt ve Gaziosmanpaşa ve 1308 Osmaneli Belediyespor'un...

A+A-

İlki geçen yıl düzenlenen Galatasaray, Fenerbahçe, Boluspor, Beykoz, Kâğıthane, Güngören, Beşiktaş, Esenyurt ve Gaziosmanpaşa ve 1308 Osmaneli Belediyespor'un yer aldığı  Osmaneli'de futbol şöleni yaşatan Lefke Cup U15 turnavısı bu yılda düzenlenecek.

lefke-cup-u15.jpg
15- 19 Ağustos tarihleri arasında TFF ve Osmaneli Belediyesi işbirliğinde düzenlenecek    LEFKE CUP U15 turnuvasına Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Kasımpaşa, Boluspor ve 1308 Osmaneli Belediyesporun U15 takımları katılacak.

LEFKE CUP U15’TE BÜYÜK HEYECAN
Konu hakkında açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin "ilki geçen yıl yapılan TTF LEFKE CUP turnuvasını geleneksel hale geldi. Fenerbahçe, Galatasray, Beşiktaş, Kasımpaşa, Boluspor ve 1308 Osmaneli Belediye Sporun U15(15 yaş grubu) takımlarının katılacağı turnuvayı 6 takım ile sınırlı tuttuk. Yeni yapmakta olduğumuz otellerin devreye girmesiyle önümüzdeki yıl turnuvaya katılacak takım sayısını arttırmamız mümkün olacak. İlçemizdeki öğrenci yurtlarının çoğunluğu özellikle birinci lig kulüplerimize uygun görülmüyor. 
2018 yılı sonunda sadece belediyemiz otellerinde yatak kapasitesi 200 kişiye çıkacak. Sonraki turnuvalarda yurt dışından önemli takımlarda yer alacak. 2018-2019 sezonuna yetiştireceğimiz spor kompleksi ile standart çim futbol sahası, yüzme havuzu, tenis kortları, basket ve voleybol sahaları, bisiklet, yürüyüş parkurları ile harika bir spor kompleksi ve tesislere kavuşacağız. Yeni tesislerimizde yeni organizasyonlar gerçekleştirip Türkiye ce Dünya da örnek alt yapı ve tesise sahip kulüp olacağız.
1308 Osmaneli Belediye Spor örnek alt yapısı, çok değerli hocaları ve yöneticileri ile 17 branşta faaliyet gösteren, bünyesinde 20 bin üzerinde milli sporcu barındıran örnek kulüp ve büyük organizasyondur. Belediyelerin sporun içinde yer alarak gençleri, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan koruyan sosyal sorumluluklarını yerine getirmelerini Osmaneli Belediyesi örnek bir organizasyonla gerçekleştirmektedir.
İlçemizin tanıtımı da büyük katkı sağlayan "TTF LEFKE CUP U 15" turnuvamıza katılacak Türkiye'nin gururu kulüplerimize ve yöneticilerine, sporcu ve hocalarına teşekkür ediyoruz." dedi.

Bu haber toplam 3156 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.