LEFKE CUP U15 ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

LEFKE CUP U15 ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

OSMANELİ LEFKE CUP U15 TURNUVASININİLK ŞAMPİYONU GALATASARAY

A+A-

Osmaneli’de TFF ve Osmaneli Belediye Başkanlığının ortaklaşa tertip etmiş olduğu LEFKE CUP U15 turnuvası, 4 gün boyunca oynanan güzel maçlarından ardından, Pazar günü yapılan final müsabakası ile sona erdi.

2-004.jpg

Cumartesi günü oynanan yarı final maçlarında Galatasaray Gaziosmanpaşa’yı 3-0, Fenerbahçe’de Beykoz’u 3-1 yenerek Finalist oldular. Turnuvada Pazar günü Saat 14.30’da 3.’lük maçı oynandı. Gaziosmanpaşa ile Beykoz arasında oynanan maçı Gaziosmanpaşa takımı 2-0 kazanarak turnuvada 3. Olurken, Beykoz ise turnuvanın 4.sü oldu. Pazar günü Saat 18.00’de oynana final maçında Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya geldi. Maçın normal süresi 1-1 berabere bitti ve final maçı penaltılara kaldı.

dhh3okywaaex9hr.jpg

Galatasaray penaltı atışlarında rakibi Fenerbahçe’yi 8-7 yenerek Osmaneli’de ilk kez düzenlenen LEFKE CUP U15 Turnuvasının da ilk şampiyonu oldu. Maçtan sonra kupa töreni düzenlendi. Osmaneli ilçe stadında yapılan ödül törenine; Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik’in Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık katıldı. Osmaneli’de ilk kez düzenlenen LEFKE CUP U15 futbol turnuvası, Osmaneli için büyük bir adım oldu. Osmaneli’nin tanıtılmasında büyük rol oynayan turnuvanın önümüzdeki yıllarda da devam etmesi bekleniyor. Yaklaşık 300 sporcu, teknik heyet ve yöneticinin katıldığı turnuvadan Osmaneli ilçesi yüzünün akıyla çıkmasını bildi. Birçok il ve daha büyük ilçe belediyelerinin cesaret edemediği böyle bir turnuvaya Osmaneli Belediyesinin cesaret etmesi, önümüzde daha başka turnuvaların da Osmaneli’de yapılabileceğinin bir adımı oldu.

1-005.jpg

 

Bu haber toplam 2114 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.