Kurban Pazarı Yeni Yerinde

Kurban Pazarı Yeni Yerinde

KURBAN PAZARI YENİ YERİNDEKurban bayramının yaklaşması ile birlikte, kurban satıcılarını ve kurbanlık alıcılarını her yıl olduğu gibi yine bir telaş...

A+A-

KURBAN PAZARI YENİ YERİNDE

Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte, kurban satıcılarını ve kurbanlık alıcılarını her yıl olduğu gibi yine bir telaş kapladı. Osmaneli ilçesinde daha önceki yıllarda Karpuz halinin olduğu yere kurulan kurban pazarı bu yıl mezbahanın yanındaki alanda kurulacak. Senede yalnızca bir defa kurulan kurban pazarı, bundan böyle yeni kurulacak alanda hayvan pazarı olarak her Cuma günü Osmanelili hemşerilerine hizmet verecek.

14212757_10154480171389530_6614482523226934800_n.jpg

Kurban pazarı ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Belediye Başkanı Münür Şahin, “Bu yıl kurban pazarımızı Arıtma Tesisimiz yanında yeni hizmete aldığımız Osmaneli Belediyemiz Mezbaha Tesisimiz alanında kuruyoruz. Aynı alanı bundan sonra her Cuma Hayvan Pazarı olarak kullanacağız. Artık cuma pazarımız sadece sebze, meyve değil hayvancılığa da hizmet edecek ve Cuma günleri hayvan pazarımız satıcıların, alıcıların, kasapların ve halkımızın hizmetinde olacaktır. Sakarya kıyısında Roma Köprüsüne kadar uzanan alanda oluşturduğumuz ve ağaçlarla harika bir görünüme kavuşan yeni yolumuzu takip ederek ulaşacağınız alan tüm halkımızı memnun edecektir.

Osmaneli ye her alanda kazandırdığımız tesislerle değer katıyoruz. Osmaneli artık yaptıklarıyla takip edilen izlenen değerli bir kent olma yolunda hızla hedeflerine ilerliyor. Osmaneli için yaptığımız çalışmalardan dolayı hemşerilerimizden büyük destekler almaktayız. Bu destekler hizmet konusunda bizleri daha da şevklendirmekte, zaman mefhumu gözetmeksizin belediye çalışanlarımızla birlikte Osmaneli ilçemize yeni eserler kazandırmaya devam ediyoruz. Bu yıl hemşerilerimizin kurbanlarını da ruhsatını yeni aldığımız, modern mezbahamızda keseceğiz” dedi.

Bu haber toplam 2402 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.