KURALLARA RİAYET VE AZAMİ DİKKATLİ OLMANIZI İSTİYORUZ

KURALLARA RİAYET VE AZAMİ DİKKATLİ OLMANIZI İSTİYORUZ

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli’de taşımalı okul servis minibüsçüleri ve otobüsçüleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Osmaneli Halk Eğitimi...

A+A-

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli’de taşımalı okul servis minibüsçüleri ve otobüsçüleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Osmaneli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü salonunda yapılan toplantıya, Jandarma komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri de katıldı. 

Toplantıda Okul servis şoför ve sahiplerine emniyet birimlerince seminer verildi. Servis araçlarının bakımlarının tam olması, kış aylarında kış lastiklerinin takılmasının zaruri olması ve servislerde taşınan öğrencilerin araçlarda muhakkak emniyet kemerlinin bağlı olmasına dikkat çekildi. Servis şoförlerinin trafik kurallarına azami ölçüde riayet göstermeleri ve öğrencileri saatinde evlerinden alıp, tam saatinde evlerine, ailelerine teslim etmeleri istendi. Toplantı ile ilgili olarak Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, “Çocuklarımızın okullarında rahat bir şekilde ders yapabilmeleri, öğrenim görebilmeleri onların okullarına rahat ve huzurlu bir şekilde gidip gelmelerine bağlıdır. Bu konuda öğrenci servis şoförlerimizin daha dikkatli ve duyarlı olmalarını istiyoruz. Emniyet ve Jandarma birimlerimiz bu konu ile ilgili olarak kendilerine bir seminer verdiler. Bugüne kadar olumsuz bir şey yaşanmadı, İnşallah bundan sonra da servis şoförlerimizin dikkati sayesinde olumsuz bir şey yaşanmaz” dedi. 

 

Bu haber toplam 2182 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.