KÜÇÜK ZİYARETÇİLER BAŞKAN'DAN NE İSTEDİLER ?

KÜÇÜK ZİYARETÇİLER BAŞKAN'DAN NE İSTEDİLER ?

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in ziyarete gelen küçük öğrenciler, muhabbetleri ile Başkan amcalarını mutlu ettiler.Geçtiğimiz Perşembe...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in ziyarete gelen küçük öğrenciler, muhabbetleri ile Başkan amcalarını mutlu ettiler.

Geçtiğimiz Perşembe günü Bilecik’te yapılan okullar arası yarışmada, fasulye çuvalı atma dalında arkadaşları ile birlikte il birincisi olan, Tuğba Çürük ve Selin Şahin Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret ettiler. Hoş sohbetleri ile başkanın yüzünü güldüren, Osmangazi İlkokulu 3-A sınıfı öğrencileri ilk olarak Başkan Şahin’e nasıl başkan olduklarını sordular. Daha sonra Başkan Şahinden istekleri olduğunu söyleyen öğrenciler, “Biz Camicedit Mahallesinde oturuyoruz. Başkanım sizden mahallemize bizlerin oynayacağı park ve bisiklet sürebileceğimiz bisikleti yolu istiyoruz. Mahallemizde çok eski evler var bunları yıkın biz çocuklar için park ve bisiklet yolu yapın” dediler. Başkan Münür Şahin’de öğrencilerin kendisini ziyarete gelmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Maşallah şimdiki çocuklarımızın özgüvenleri çok fazla. Ne istediklerini bile okuyan, araştıran bir nesil geliyor. Çocuklarımızın iyi bir şekilde yetişmeleri, yarınlarımızın garanti altında olduğunun bir göstergesidir. Ben kendilerine, beni ziyarete geldikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.  Daha sonra Başkan Şahin kendisini ziyarete gelen Tuğba Çürük ve Selin Şahin’e çikolata ve meyve suyu ikram etti. 

kucuk-ziyaretciler-baskandan-ne-istediler.jpg

kucuk-ziyaretciler-baskandan-ne-istediler-3.jpg

Bu haber toplam 1731 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.