KPSS Sorularının Sızdırılması soruşturulmasında 11 TUTUKLAMA

KPSS Sorularının Sızdırılması soruşturulmasında 11 TUTUKLAMA

Bilecik'te, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bugüne kadar 30'un üzerinde şüpheli tutuklanırken, çok sayıda kamu personeli de açığa alındı. 15 Temmuz...

A+A-

Bilecik'te, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bugüne kadar 30'un üzerinde şüpheli tutuklanırken, çok sayıda kamu personeli de açığa alındı. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından ülke genelinde başlatılan soruşturma ve operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor.

Bilecik'te FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltılar, tutuklamalar ve açığa almalar devam ediyor. Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında operasyonların devam edeceği bilgisi geliyor.

“Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eleman Yerleştirmesi, KPSS Sorularının Sızdırılması” suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında adli makamlara sevk edilen on altı şüpheliden on biri (A.D.), (B.A.), (H.H.A.), (İ.S.), (A.T.), (A.O.A.), (E.A.), (M.T.), (F.S.), (B.Ş.A.), (M.I.) 12/08/2016 tarihinde tutuklanarak ceza evine konulmuş, diğer yedi şüpheli ise (R.D.), (O.G.A.), (E.Ö.), (A.K.), (N.H.Ş.), (R.Ö.), (M.K.) “Adli Kontrol” kararı ile serbest bırakılmıştır.

Bu haber toplam 1371 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.