KÖYÜMDE HAYAT VAR

KÖYÜMDE HAYAT VAR

Osmaeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokullara yönelik yürütülen ''Köyüm de Hayat var'' projesi bu gün son grup öğrencilerin Düzmeşe...

A+A-

Osmaeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokullara yönelik yürütülen ''Köyüm de Hayat var'' projesi bu gün son grup öğrencilerin Düzmeşe köyü ziyaretiyle sona erdi. Her hafta Selimiye köyüne Balaban ve Osmaneli İlkokulu, Düzmeşe köyüne Osmangazi ve Osmaneli anaokulu birer sınıfı bu köylere giderek derslerini bu köydeki okullarda işliyorlardı. Bu projenin amacı:  Doğal ortamlardaki canlıların yaşam mücadelesini yerinde görmek, boşalan köylerimize tekrar hareket kazandırmak için köy yaşamını özendirmek, sürekli çevre ile iletişim halinde olan çocukların çevre bilincinin gelişimine katkı sunmak en önemlisi de çocukların hayal dünyasını zenginleştirilmesine katkıda bulunmaktı.
Son grubu İlçe Kaymakam adayı İbrahim Engin Şenay ile ziyaret eden ilçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci öğrencilerle beraber köyü gezerek öğretmenlerden projenin öğrencilere yönelik kazanımları ile ilgili bilgi aldılar. Daha sonra öğrencilere getirdiği hediyeleri Kaymakam adayı İbrahim Engin Şenay ile dağıtıktan sonra öğrencilerle birlikte sohbet ettiler öğrencilerin proje ile ilgili görüşlerini aldılar. Öğrencilerle birlikte toplu fotoğraf çekiminden sonra ayrıldılar.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci projeyi ziyarete gelen İlçe Kaymakam adayı İbrahim Engin Şenay'a ve projeye destek veren okul müdürleri, öğretmenler ve velilere teşekkür etti.

koyumde-hayat-var-3.jpg

 

Bu haber toplam 1962 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.