KÖY ZİYARETLERİ  DEVAM EDİYOR

KÖY ZİYARETLERİ  DEVAM EDİYOR

 İlçe Mili Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen “Köy Ziyaretleri” Projemiz devam ediyor. Proje kapsamında  9 Ocak Çarşamba  günü...

A+A-

 İlçe Mili Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen “Köy Ziyaretleri” Projemiz devam ediyor. Proje kapsamında  9 Ocak Çarşamba  günü akşamı Çerkeşli Köyü ziyaret edildi. Bu ziyarette İlçe Kaymakamımız Sayın Naif Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Beşevler Ortaokulu İdareci ve Öğretmenleri, Çerkeşli İlkokulu öğretmeni Hüseyin Konuk, Anadolu Lisesi Müdürü Faruk Özmen,  Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Duran Boran ve öğrenci velileri kahvehanede gerçekleşen toplantı ya katıldı.  

koy-ziyaretleri-3.jpg

Toplantı da konuşan Osmaneli Kaymakamımız Sayın  Naif Yavuz; “İlçede göreve geldiğinden bu yana en çok eğitime önem verdiklerini kaydetti, okul ve aile arasında olumlu iletişim kurarak öğrencilerin eğitimleri ile ilgili ailelerde farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını” belirtti. Bu ziyaretlerle öğrencilerin okula bağlılığı, kişisel başarıları, okul akademik başarısını artırmak ve öğrencileri olumsuz etkileyecek ortamları bertaraf etmek istediklerini anlatan Kaymakamız Bunlara ek olarak; okulu ailenin de eğitildiği bir yer haline getirmek istiyoruz. Okullarda belirli bir kurum kültürü oluşturarak aileleri de bu kültürün içerisine dâhil etmek, veli ve diğer paydaşların kurumlara olan desteklerini artırmak önceliklerimiz arasında olmalı diyerek bu projeyi gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Projeyi uygulayan idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.
        İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Ekinci ise "Çocukların daha çok sevgiye ve ilgiye ihtiyacı olduğunu belirterek. Her insan değerlidir, her anne babanın çocuğu da değerlidir. Çocuğun zihnini ayakta tutan, anne ve babanın bakış açısıdır. Bu bakış açının daha sağlıklı işleyebilmesi için velilerimizi çocuklarımızın ruhsal,  sosyal,  zihinsel gelişmelerinin sağlıklı olabilmesi, akademik yönden başarılı olabilmesi için okul ile sürekli işbirliği içinde olmalarını, çocuklarla ile ilgili her türlü bilgi için okul idaresi ve rehberlik servisi ile iletişim kurmalarını, sınıf öğretmenleri ve ders öğretmenleriyle olumlu ilişkiler kurmalarını ve okulu ziyaret etmeleri gerektiğini” belirtti.
       Projelerimize destek veren, İlçe eğitimimizin gelişmesinde bizlere rehberlik eden İlçe Kaymakamımız Sayın Naif Yavuz’a,  proje toplantısına katılan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

koy-ziyaretleri-1.jpg

 

Bu haber toplam 3788 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.