KORONADAN DOLAYI TEMSİLİ MEZUNİYET TÖRENİ

KORONADAN DOLAYI TEMSİLİ MEZUNİYET TÖRENİ

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz Osmaneli 75.Yıl Anadolu Lisesinde düzenlenen temsili mezuniyet törenine katıldı.2019-2020 eğitim öğretim yılının sona ermesi...

A+A-

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz Osmaneli 75.Yıl Anadolu Lisesinde düzenlenen temsili mezuniyet törenine katıldı.
2019-2020 eğitim öğretim yılının sona ermesi ile öğrenciler ülkemizde Koronavirüs salgınının devam ettiğinden okullarda arkadaşları ve öğretmenleri ile bir arada olamayarak buruk bir karne sevinci yaşadılar.
Osmaneli 75.Yıl Anadolu Lisesi Okul birincisi Aleyna Vur'un başarı belgesi ve plaketini Kaymakam Yavuz Okulda düzenlenen temsili törende taktim etti.
Düzenlenen törende Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş ve öğretmenlerle bir araya gelerek, 
Okul birincisi Aleyna Vur’u başarılarından dolayı tebrik eden Kaymakam Yavuz, burada; karnelerini e-okul sisteminden alan ve mezun olan diğer öğrencileri de tebrik ederek, " "eğitimin her yerde ve her zeminde gerekli olduğuna"vurgu yaptı. "Eğitimde öğrenmeye ve öğretmeye istekli ve gayretli olmak en önemli başlangıç noktası," olduğunu belirtti. Covit-19 salgını ile evlerinde sabır ve gayretle derslerini takip eden öğrencilerimize eğitim adına destek veren öğretmenlerimize, okul yöneticileri ve velilerimize teşekkürlerini ifade etti.

 

koronadan-dolayi-temsili-mezuniyet-toreni-2-(1).jpg

Bu haber toplam 10015 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.