KORONA VİRÜSÜ OSMANELİ’DE DE CAN ALDI

KORONA VİRÜSÜ OSMANELİ’DE DE CAN ALDI

Osmaneli’de Korona virüsünden İlk Ölüm gerçekleşti. Geçtiğimiz gün Osmaneli'de ateşlenen 54 yaşındaki hasta kaldırıldığı hastanede hayatını...

A+A-

Osmaneli’de Korona virüsünden İlk Ölüm gerçekleşti. Geçtiğimiz gün Osmaneli'de ateşlenen 54 yaşındaki hasta kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Alınan bilgilere göre; 4 Nisan Cumartesi günü evinde ateşi yükselen İsa Uğurlu, oğlu tarafından Eskişehir Şehir Hastanesine götürüldü. Hastanede yapılan tetkiklerde İsa Uğurlu’nun koronavirüse yakalandığı tespit edildi ve hastaneye yatırıldı. Tedavide durumu kötüleşen İsa Uğurlu yoğun bakım servisine alındı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.
İsa Uğurlu’nun koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından eşi ve 2 çocuğu karantina altına alındı. Süreç devam ediyor.
Hayatını kaybeden İsa Uğurlu’nun cansız bedeninin hastanedeki işlemlerin ardından Osmaneli’ne getirilip, defnedildi.
Korona Virüsüne ilk kurbanın verildiği Osmaneli ilçesinde, vatandaşların mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamaları gerektiğine vurgu yapan yetkililer, “Çok tehlikeli bir durumla karşı karşıyayız. Korona Virüs salgını sadece 65 yaş ve üstünü hasta etmemektedir. 65 yaş ve altıda tehlike altındadır. Türkiye genelinde bunun örneklerine rastladığımız gibi ilçemizde de rastlamaktayız. Bu nedenle Osmanelili hemşehrilerimizden tek ricamız, mecbur kalınmadıkça sokağa çıkılmamasıdır. Devletimizin almış olduğu tedbirlere uymamız halinde, bu salgını en az hasarla atlatırız. Korona Virüs salgını Osmaneli’de yok diye bir şey söz konusu değildir. Dünya ve ülke genelinde olduğu gibi bu virüs Osmaneli ilçemizde de vardır ve bu salgını el birliği içerisinde atlatmalıyız. Salgın süecinde Devlet ve Millet olarak el ele vermeli, bu salgınla mücadeleyi hep birlikte yapmalıyız” denildi. 

Bilecik Haber - Osmaneli Haber

 

Bu haber toplam 19530 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.