KORONA OSMANELİ’DE 4’NCÜ CANI DA ALDI

KORONA OSMANELİ’DE 4’NCÜ CANI DA ALDI

Çin’in Wuhan kentinde başgösteren ve bütün dünyayı saran KoronaVirüs salgını Osmaneli ilçemizde de 4’ncü Canı aldı. Nisan ayı başlarında...

A+A-

Çin’in Wuhan kentinde başgösteren ve bütün dünyayı saran KoronaVirüs salgını Osmaneli ilçemizde de 4’ncü Canı aldı. 
Nisan ayı başlarında KoronaVirüs salgınından ilk vefat eden İsa Uğurlu, Fatma Çakar ve Eyüp Aslankılıç’ın ardından geçtiğimiz Pazar günü de Nezahat Eşme hayatını kaybetti. 81 yaşındaki Nezahat Eşme’nin cenazesi Osmaneli’nin Ciciler köyünde defnedildi. 
Geçtiğimiz günlerde Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada, “Kayıplarımız artabilir” demişti. Osmaneli ve Bayırköy’de bulunan fabrikalarda çalışan bazı kişilerde görülen koronavirüs ve bu fabrikalarda çalışanların çoğunun Osmaneli ilçesinde ikamet etmiş olmaları, Osmaneli’de yaşayanların daha tedbirli olmalarını gerektirmektedir. Yetkililerin konu ile ilgili olarak mecbur kalınmadıkça evlerden çıkılmaması konusunda yapılan uyaraılara uymaları, vakaların daha da artmaması için önem arzetmektedir.  23-26 Nisan tarihlerinde alınan akşam 21.00, sabah 09.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağının tedbirlerin bir parçası olduğunu belirten yetkililer, bu tedbirlerin daha da sıkılaştırılmaması için, vatandaşlarımızdan istirhamımız evlerinde kalmalarıdır. Türkiye genelinde aşağı doğru inişe geçen Koronavirüs salgınının alınacak tedbirler ile sona ereceğini söyleyen yetkililer, “İnşallah Koronasız bir Ramazan Bayramı geçirebilmemiz için, tedbirlere uyalım, bu hastalıktan korunalım. İnşallah yakın bir zamanda bu hastalığın yok olduğu günleri hep berabr görelim ve normal hayatımıza dönelim” dediler. 

 


Bu haber toplam 3645 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum