“KORONA BAHANE, PLAN ŞAHANE”

“KORONA BAHANE, PLAN ŞAHANE”

Saadet Partisi (SP) Osmaneli ilçe Başkanı Fuat Göçen gazetemize yazılı açıklamada bulundu. Özellikle Pandemi sürecine dikkat çeken İlçe Başkanı Göçen...

A+A-

Saadet Partisi (SP) Osmaneli ilçe Başkanı Fuat Göçen gazetemize yazılı açıklamada bulundu. Özellikle Pandemi sürecine dikkat çeken İlçe Başkanı Göçen açıklamasında; 

“Baştan beri yenidünya düzeni Allahsız ahlaksız imansz dinsiz bir düzen kuruluyor diyordum. Bu düzene insanları maskeyle nefesimizi keserek başlayacaklar, aşı ilen bedenimize hükmedecekler, çip ilen bizi diri diri gömecekler der dururdum.  Dijital dünyaya geçiş başladı. Yakında aşı ile, çip ile, kapımıza gelirlerse dikkat edin aşı yaptırmayın çip taktırmayın boykot edin.. 

Çok kuvvetli bir şekilde İnsanlara 2. dalga korkusunu salacakla. Hem debu seferki futbolcu, sanatçı, bürokratlar,  bakanlar seçilecek, kimi öldürülecek kimi süründürülecek sırf toplum aşıya, çip’e razı olsun yenidünya düzenine itaat etsin diyerek. Eğer başaramazlarsa Ortadoğu’da yeni büyük bir şavaş bizi bekliyor. 

Aşağıdaki paragrafın satır arasına dikkat edin!

Okulların önümüzdeki dönemde dijital ortamda eğitim yapmak noktasında bir hazırlık içinde olduğunu biliyoruz. Bu hastalık dönemi için değil genel anlamda olduğunu biliyoruz. 

Dijital ortamda eğitim demek "Eğitimin Globalleşmesi, örf, anane, ahlaki erklerin kaldırılması, birkaç küresel çetenin ihale yolu ile devletin elinden eğitimi alıp, usta çırak ilişkisini, öğretmen öğrenci iletişimini, büyük- küçük arası sevgi ve saygının ortadan kalkmasını, öğrenciler arası dostluk, kardeşlik ve hertürlü sosyal ve kültürel bağların koparılmasını sağlamak ve küresel tek dünya devletine giden en büyük adımın atılması zeminini hazırlamak ve zihinsel tabanı oluşturmak demektir. Dijital eğitime geçmek demek, makinalardan, bilgisayar uygulamalarından, robotlardan eğitim, öğretim, ahlak! dersi almak demektir!

Kısaca Korona bahane, plan şahane! 

OKULLAR AÇILACAK MI?

Okulların açılmasına zaman var. Bilim Kurulu'nda şu an bu gündeme gelmedi. Salgının seyri bunu belirler. Bu anlamda alınması gereken öneri anlamında paylaşmış oluruz. Okulların önümüzdeki dönemde dijital ortamda eğitimi yapmak noktasında bir hazırlık içinde olduğunu biliyoruz. Bu hastalık dönemi için değil genel anlamda olduğunu biliyoruz. O dönem geldiğinde Bilim Kurulu önerisini paylaşmış olur. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yenidünya düzenine biat etmenizi,  İsteyerek yâda istemeyerek ister. Activist olarak ise yeni dünya düzenine bırakın itaat etmeyi çomak sokup düzeni boykot ederek bu tiyatro oyununu kökünden silmek ister bu can bu bedende olduğu müddetçe....

Bilinsin ki yenidünya düzenine itaat etmediğimizi ve bu konu aleyhinde çalışma yapacağımızı cümle âlem görsün.   Bilinsin ki; bizler Ölümü öldürenlerdeniz 1 Ölür bin diriliriz” dedi. 

 

Bu haber toplam 13380 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum