KİMİN NEREYE OY VERDİĞİNİ BİLEMEYİZ

KİMİN NEREYE OY VERDİĞİNİ BİLEMEYİZ

Anayasa değişikliği referandum oylaması bittiği halde, referandumun yankıları halen devam ediyor. Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık Bilecik...

A+A-


Anayasa değişikliği referandum oylaması bittiği halde, referandumun yankıları halen devam ediyor. Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık Bilecik Sakarya Gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Karabıyık Sakarya gazetesine yapmış olduğu açıklamada “Bozüyük ve Osmaneli belediye başkanlarının MHP ile ilgi yapmış oldukları açıklamaları doğru bulmuyorum” dedi. 
Başkan Fikret Karabıyık, "Kimin nereye oy verdiğini bilemeyiz" dedi. 
Referandum sürecinde birlikte hareket edildiğini ve ortak kararlar alındığını dile getiren Karabıyık,"Bizim üzerimize düşen kendilerine teşekkür etmektir, bende teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 
Karabıyık, AK Parti'nin başarılı bir kampanya süreci geçirdiğini dile getirirken, Bilecik için kötü bir sonuç almadıklarını belirtti. Çarşamba günü gerçekleşen il başkanları toplantısında il teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkür edildiğini kaydeden Karabıyık, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün'ün 16 Nisan gecesi yaptıkları kutlamalara ilişkin eleştirilerine de cevap verdi. 
Karabıyık,"7 Haziran seçimlerinden sonra ne kazandılar da kutlama yaptılar? Hükümet kurulamadı diye Çanakkale'de pilav dağıttılar burada sevindiler. Kazanmadıkları bir şeyin eğlencesini neden yaptılar? Bence bunu bir açıklamalılar. Kendileri ile alakalı bir tutarsızlık söz konusu. Ben bu açıklamaları çok ciddiye almıyorum" şeklinde konuştu. 
AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ile gerçekleştirdiğimiz röportajın ayrıntılarını videodan izleyebilirsiniz. 


Bu haber toplam 1652 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.