"KİMİN KATKISI VARSA ALLAH RAZI OLSUN"

"KİMİN KATKISI VARSA ALLAH RAZI OLSUN"

Osmaneli'deki Turizm ve Milli Eğitim Yatırımları ile ilgili konuşan Başkan ŞAHİN,"KİMİN KATKISI VARSA ALLAH RAZI OLSUN"

A+A-

Osmaneli'nin gelişmesiyle ilgili yapmış olduğu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Münür Şahin, Özellikle Milli Eğitim ve Turizm alanında Osmaneli ilçesine vermiş olduğu desteklerden dolayı Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya teşekkür etti. Başkan Şahin Osmaneli'nin büyümesi ve gelişmesi ile ilgili olarak da "Her kim katkı sağladıysa hepsinden Allah razı olsun" dedi. 

Başkan Şahin Osmaneli’nin büyümesi ve gelişmesi ile ilgili olarak da "Her kim katkı sağladıysa hepsinden Allah razı olsun" dedi. Belediye Başkanı Şahin açıklamasında; "Osmaneli de hızla öne çıkarmaya başladığımız turizm ilçemizin Türkiye ve Dünya markası olmasını sağlayacaktır.Kültür ve Turizm Bakanımız Prof Dr Nabi Avcı'nın büyük önem ve destek verdiği ilçemiz için bakanlıktaki projelerimiz;
1-Aya Yorgi Kilisemizin restorasyonu ve sonrası Kent Müzesi olması.
2-Rüstem Paşa Camiinden yukarıya doğru çarşının ve cami etrafının sokak iyileleştirme projesi.
3-Osmaneli Belediyesi olarak Kültürel yayınlar yapmamız için gerekli onayların alınması ve Osmaneli Belediyesi Yayınlarının hizmete girmesi.
4- 3 Adet Konağa Güzel Sanatlar, Tarih, Etnografya Müzesi yapımı Projesi.
5- Sit Alanına yapmış olduğumuz yollar için Bakanlık Desteğinin sağlanması.
Değerli Bakanımıza Osmaneli ye ilgisi ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı sırasında Milletvekilimiz Halil Eldemir'in de destekleri ile Bakanımızın kazandırdığı hizmetler Osmaneli de Bugüne kadar yapılan tüm yatırımlardan daha büyük. İmam Hatip Lisesi, Çok Programlı Lisesi, Kız Öğrenci Yurdu, Balaban İlk Okulu, Osmaneli Öğretmenler için Zorunlu Hizmet alanı oldu ve öğretmen açığımız kalmadı. Çok Programlı Lisesine yeni bölümler için onay.Tüm okullarımızın fiziki ortamlarının iyileştirilmesi ve okulların modern eğitim alanına dönüştürülmesi.
Osmaneli her alanda birlik ve beraberlik içinde,iktidar olmanın avantajları ile büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun" dedi. 

 

Bu haber toplam 1747 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.