KENDİNİ BİLMEZ PSİKOPATLAR

KENDİNİ BİLMEZ PSİKOPATLAR

Gerek ilimizde, gerekse ilçelerimizde, Belediyelerin yapmış oldukları hizmet ve eserlere verilen zararlar, milyonlarca liralık zararlara mal olmaktadır.Geçtiğimiz...

A+A-

Gerek ilimizde, gerekse ilçelerimizde, Belediyelerin yapmış oldukları hizmet ve eserlere verilen zararlar, milyonlarca liralık zararlara mal olmaktadır.

Geçtiğimiz aylarda Osmaneli ilçemizde de yapmış olduğumuz haberlerde, parklarda dikilen ağaçların kırılmasını, okul ve mezarlık duvarlarına yazılan yazıları, park ve bahçelerdeki masa sandalye ve banklara verilen hasarları gündeme getirmiştik. Milletin ödediği vergilerle meydana getirilen hizmetlere verilen hasarların önüne ne yazık ki geçilemiyor.

Osmaneli Sakarya kenarına yapılan parkların aydınlatma lambaları geçtiğimiz günlerde kırılmıştı. Yine Şehitler parkına Belediyenin dikmiş olduğu ağaçlar kırılmıştı. Bazı kendini bilmezler, bu defa da Bilecik’te Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ile şehrin değişik noktalarına yapılan çeşmelerin musluklarını kırdılar. Selçuklu ve Osmanlı motifleriyle süslü çeşmelerin musluklarının kırıldığını gören mahalle sakinleri, “Bu çeşmeler hepimizin ortak malı, çeşmelerin kendini bilmez kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kasıtlı olarak kırılıyor. Ne istiyorlar bu çeşmelerin kurnalarından. Yazık değil mi, hepimizin parası var çeşmelerde. Hepimizin faydalandığı, ortak kullanım alanımız olan böyle güzel hizmetlere zarar verenlere sesleniyoruz. Belediyenin yapmış olduğu bu hizmette sizin de babanızın ve annenizin veya kendinizin ödediği verginin parası var. Lütfen bu hizmetlere karşı daha duyarlı olalım” dediler. ”

Bu haber toplam 1824 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.