KAYMAKAMLIK UYARDI

KAYMAKAMLIK UYARDI

Son günlerde telefon dolandırıcılığını artması nedeniyle, Osmaneli Kaymakamlığı kamuoyuna konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Kaymakamlık açıklamasında;...

A+A-

Son günlerde telefon dolandırıcılığını artması nedeniyle, Osmaneli Kaymakamlığı kamuoyuna konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Kaymakamlık açıklamasında; “Son günlerde Kaymakamlığımıza ulaşan bilgi ve şikâyetlerden; bazı kötü niyetli kişilerin vatandaşlarımızı arayarak polis, asker, savcı, hâkim, kaymakam, vali isimlerini kullanarak para talep ettikleri, ihtiyacı olan vatandaşlarımız ile şehit ve gazi ailelerinin tedavisi, ihtiyaçları için yardım vs. adı altında para talep ettikleri veya herhangi bir bankada bulunan hesap numarasına para yatırılmasını istedikleri öğrenilmiştir.
Vatandaşlarımızdan bu konuda çok dikkatli olmalarını, para vs gibi isteyen kişileri hiç bir şekilde dinlemeden telefonu kapatmaları gerekmektedir. Çünkü araştırmalara göre telefonda ne kadar uzun konuşmalar sürerse dolandırıcıların ikna oranları o kadar yüksek olmaktadır.
Vatandaşlarımızın bu konulara duyarlılık göstermeleri, kötü niyetli kişilere kesinlikle inanmamaları ve anında Kaymakamlığımıza, İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ve İlçe Jandarma Komutanlığımıza bilgi vermeleri önemle rica olunur.
Kamuoyuna, vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur” denildi. 

 


Bu haber toplam 2494 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.