KAYMAKAM YAVUZ PROJELERİ İNCELEDİ

KAYMAKAM YAVUZ PROJELERİ İNCELEDİ

Yapılan, devam eden ve yapılacak olan hizmetleri yerinde incelemek üzere, makamı yerine sürekli köylerde ve saha olan Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Çerkeşli,...

A+A-

Yapılan, devam eden ve yapılacak olan hizmetleri yerinde incelemek üzere, makamı yerine sürekli köylerde ve saha olan Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Çerkeşli, Sarıyazı ve Adliye köyünde incelemelerde bulundu.  
İlçe Kaymakamı Naif Yavuz Çerkeşli Köyü Sulama Kooperatifi ve Çerkeşli Köyü İlkokulunu ziyaret etti. Sonrasında Sağlık evi, Düğün Salonu ve Çerkeşli Göleti kenarında yapılması planlanan mesire alanında incelemelerde bulundu.
İlçe Kaymakamımız Naif Yavuz Çerkeşli köyünden Sarıyazı Köyüne geçerek, yeni yapılan içme suyu sondajı ile yeni yapılacak içme suyu tesisinde incelemelerde bulundu.

kaymakam-yavuz-projeleri-inceledi-1.jpg
KaymakamNaif Yavuz Adliye Köyünde bulunan YMM Hamza Uzun'a ait küçükbaş hayvan çiftliğine ziyarette bulundu. Kaymakam Yavuz ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Projeleri kâğıt üzerinde görmektense yerinde görmek ve incelemek, projelerin daha sağlıklı bir şekilde yürümesine neden oluyor. Bizlerde Köylerimizde yapılan ve yapılacak olan projelerimizi bizzat köylerimize giderek inceliyor, eksik veya fazla yönlerini daha iyi görüyoruz. Köylerimizde vatandaşlarımızla, çiftçilerimizle bire bir görüşerek onların, istek öneri ve şikâyetlerini ilk ağızdan dinlemiş oluyoruz” dedi. 

kaymakam-yavuz-projeleri-inceledi-2.jpg

 

Bu haber toplam 1370 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.