KAYMAKAM YAVUZ OSMANELİ STANDINDA

KAYMAKAM YAVUZ OSMANELİ STANDINDA

Osmaneli İlçe Kaymakamı Naif Yavuz, Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) bilecik ve Osmaneli standalarını ziyaret etti.Osmaneli...

A+A-

Osmaneli İlçe Kaymakamı Naif Yavuz, Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) bilecik ve Osmaneli standalarını ziyaret etti.

Osmaneli İlçe Kaymakamı Naif Yavuz Osmaneli satandında sergilenen ürünleri inceleyerek, “Bu tür fuarlar illerin ve ilçelerin tanıtımı açısından çok önemli. Özellikle Belediyelerin turizm ve tanıtma fuarlarına katılarak, il ve ilçelerini tanıtması gerekiyor. Yöresel ürünlerini fuarlara katılan vatandaşalara sergilemesi gerekiyor. Bu tür Fuarlar hem ulusal hem de uluslar arası kitlelere hitap ediyor. Bu nedenlerden dolayı bu tür fuarlarda yer almak günümüzün ve geleceğin en büyük sektörlerinden biri olan Turizm açısından çok önemlidir. Turizme açılma yolunda son yıllarda epey mesafe katetmiş olan Osmaneli ilçemizin açmış olduğu standı İlçe Kaymakamı olarak ziyaret edip kendilerine destek vermek istedim. İnşallah Osmaneli için bu fuar hayırlı olur” dedi.


Bu haber toplam 1086 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.