KAYMAKAM NAİF YAVUZ’A  HAYIRLI OLSUN DEDİK

KAYMAKAM NAİF YAVUZ’A HAYIRLI OLSUN DEDİK

En son çıkan kararname ile Osmaneli ilçesine atanan Kaymakam Naif Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.17 Eylül 2018 Pazartesi günü görevine başlayan...

A+A-

En son çıkan kararname ile Osmaneli ilçesine atanan Kaymakam Naif Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

17 Eylül 2018 Pazartesi günü görevine başlayan Kaymakam Naif Yavuz’a Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem tarafından hayırlı olsun ziyareti yapıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Yavuz çok güzel bir ilçeye atandığını belirterek, “Bugüne kadar hangi ilçede görev yaptımsa o ilçenin en kuvvetli milliyetçisi oldum. Bunu hizmet anlamında söylüyorum. Geçmişte görev yaptığım ilçelerde birçok hizmetlere imza attık. Tabi bunları, diğer kurumlarla, sivil toplum örgütleri ile, seçilmiş ve atanmış olanlarla ve en önemlisi de vatandaşlarla birlikte başardık. İnşallah Osmaneli ilçemizde de aynı şevk ve heyecanla hizmet etmeye devam edeceğiz. Burada ben vatandaşlarımızdan, STK’lardan ve diğer Devlet kurumlarından da en büyük yardımı göreceğimizi biliyorum. Osmaneli gelecek açısından önü açık bir ilçemizdir. İnşallah en kısa sürede de hak ettiği yeri alacaktır” dedi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de Kaymakam Naif Yavuz’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Basın olarak sizlerin yapmış olduğu hizmetleri en iyi şekilde kamuoyuna yansıtmak da bizlerin görevidir. Yapılan hizmetlerle birlikte büyümeye ve gelişmeye başlayan Osmaneli ilçemizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz,bundan sonra da aynı heyecanla bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

Bu haber toplam 2069 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.