KAYMAKAM ÇAKICI EĞİTİMİ MASAYA YATIRDI

KAYMAKAM ÇAKICI EĞİTİMİ MASAYA YATIRDI

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli’de bulunan okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları ile Milli Eğitim Müdürlüğü salonunda toplantı...

A+A-

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli’de bulunan okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları ile Milli Eğitim Müdürlüğü salonunda toplantı yaptı. 
Osmaneli’de eğitimin masaya yatırıldığı toplantıda açış konuşmasını yapan Kaymakam Çakıcı, “Osmaneli’de göreve başlayalı 3 yıldı. 3 Yıldan bu yana eğitimimizi gözlemliyorum. Devamlı yukarıya doğru giden bir Çizgimiz var. Okul müdürlerimizin yanı sıra okul aile birliği başkanlarımızı da çağırdım ki, onların da eğitim ile ilgili taleplerini alalım, görüşlerini dinleyelim. Öncelikle durum tespiti yapıp, sonra da hedeflerimizi koyalım ve o hedeflere, idare, veli ve öğrenci olarak hep birlikte yürüyelim. Okullarımızda velilerimiz açısından, öğrencilerimiz açısından sıkıntılar var mıdır, varsa nelerdir bunları dinleyelim istedik. Ortak akılla Osmaneli ilçemizde yükselme trendinde olan eğitimimizi daha da yükseltmek için hep birlikte çalışalım istedik. Öncelikle belirtmeliyim ki, müdür, öğretmen ve veliler olarak teşekkürü hak ediyorsunuz. Bilindiği üzere Osmaneli ilçemiz zorunlu eğitim kapsamına alındı. Gelen öğretmenlerimiz 6 yıl burada kesintisiz görev yapıyorlar. Şu anda 210 öğretmenimiz mevcut. Öğretmen yönünden bir sıkıntımız yoktur. Okullarımızın fiziki durumları gayet iyidir. Gözlemlediğimiz konulardan biri olan velilerimizin çocuklarının eğitimleri ile yakından ilgilendikleridir. Bu da bizleri memnun etmektedir. Amaç çocuklarımıza milli ve manevi değerlerimizi aşılayarak, Erdemli, Ahlaklı nesiller yetiştirmektir. Hangi meslek olursa olsun, eğitimli insanlara çok ihtiyacımız vardır. Öğretmenlerimizin dikkat etmeleri gereken bir hususta, sınıflarda başarısız olan öğrencilerin başarısızlık nedenlerini iyi araştırmalı, gerekirse aileleri ile birlikte görüşerek, öğrencinin daha başarılı olmasını sağlamalarıdır. Toplantımız hayırlı kararlar almamıza ve alınacak kararların hayırlısı ile uygulanmasına vesile olsun” dedi. Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, toplantının diğer bölümünde Okul Müdürleri ile Okul Aile Birlik Başkanlarını dinledi, sorunlarla ilgili notları aldı.


Bu haber toplam 1742 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.