KASIM AYI MECLİS TOPLANTISINDA KONUŞAN BAŞKAN ŞAHİN;  KEREMALİ’YE KADAR BÖLÜNMÜŞ YOL YAPTIRACAĞIZ.

KASIM AYI MECLİS TOPLANTISINDA KONUŞAN BAŞKAN ŞAHİN; KEREMALİ’YE KADAR BÖLÜNMÜŞ YOL YAPTIRACAĞIZ.

KASIM AYI MECLİS TOPLANTISINDA KONUŞAN BAŞKAN ŞAHİN; KEREMALİ’YE KADAR BÖLÜNMÜŞ YOL YAPTIRACAĞIZ.

A+A-

Osmaneli Belediye Meclis toplantısı Kasım ayının ilk Salı günü olan 01.11.2016 günü saat 17.00’de belediye toplantı salonunda yapıldı.

Tek gündem maddeli meclis toplantısında Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, geçtiğimiz ay yapılan çalışmalarla ilgili olarak meclis üyelerine bilgi verdi. Belediye Başkanı Şahin yapmış olduğu konuşmada; “Geçen ay mecliste almış olduğumuz karar gereğince, Çevre Komisyonumuz bu ay içerisinde fabrikalarda incelemeler yapacaktır. İçmeler tesislerimize Kasım ayı sonunda Elektrik bağlanacaktır. Karayollarına ait olan şehir içi yolumuz, pil fabrikasından itibaren 4 kilometre olarak bölünmüş yol olacaktır. Bunun görüşmelerini Karayolları Bölge müdürlüğü ile yapmış bulunmaktayız. 13 Milyon 800 bin TL’lik bir iş yapılacaktır. Bu yolun ilk etabıdır. 2 etap olarak Pil Fabrikasından Selimiye yoluna, 3. Etap olarak da Selimiye yolundan Keremali rampasına kadar olan bölüm yapılacaktır. Bu yolun Bölünmüş Yol olması ve sıcak asfalt ile kaplanması Osmaneli’ne ayrı bir görünüm kattığı gibi, trafik yönünden de çok büyük rahatlık katacaktır. Kilisenin restorasyonu ve 3 konağın müze yapılması çalışmaları devam etmektedir. Kırgıllı camimizin restorasyon ihalesi yapıldı. Burasını Vakıflar Bölge Müdürlüğü yapıyor. Fakat cami avlusunun genişletilmesi için bizim de yanındaki arsayı istimlâk çalışmalarımız var. Belediye olarak burasının istimlâki bittiğinde camimiz daha büyük bir avluya kavuşacaktır” dedi.

Kasım ayı meclis toplantısının tek gündem maddesi, 2017 yılı Belediye Bütçesinin Plan ve Bütçe Komisyonuna sevki oylandı. 2017 yılı bütçesi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildi. 

Bu haber toplam 1974 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.