KARABIYIK GÜVEN TAZELEDİ

KARABIYIK GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Bilecik 6. olağan il kongresi Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla büyük bir kalabalık ve çoşkuyla yapıldı. Seçime tek listeyle katılan...

A+A-

AK Parti Bilecik 6. olağan il kongresi Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla büyük bir kalabalık ve çoşkuyla yapıldı. Seçime tek listeyle katılan İl Başkanı Fikret Karabıyık, seçime katılan delegelerin oylarıyla yeniden İl Başkanlığı görevine seçildi.

"Hesap Kitap yapmadan çalışacağız"

Kongrede konuşan İl Başkanı Fikret Karabıyık, kongrede yaptığı konuşmada "Bugün bir kez daha Başbakan'ımızı ilimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kongremizde bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere bir kez daha teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Yaklaşık 2 yıl önce Genel Başkanımızın takdiri ile devir aldığımız bu kutlu görevi en iyi şekilde icra etmeye, halkımıza hizmet için gece gündüz çalışmaya gayret gösterdik. Liderimiz ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesini gördükçe yorulmadık yorulmayacağız, durmadık, durmayacağız.  Liderimizin yıllar önce göstermiş olduğu ilk hedef 2023 için bıkmadan usanmadan hesap kitap yapmadan çalışacağız. 2023 hedefimiz 2019'dan geçiyor. Demokrasi tarihimizin en zorlu seçimlerinden biri bizi bekliyor. Liderimizin yükümü hafifletmeliyiz. Daha çok çalışmalıyız ve daha çok çalışacağız. AK partimiz sadece bir parti değildir. AK Partimiz seçimden seçime milletini hatırlayan bir parti hiç bir zaman olmadı. AK Partimiz belli bir zümrenin partisi değildir. AK Partimiz Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi temelleri Söğüt'de atılmış asırlar boyunca 3 kıta, 7 iklime adaletle hükmeden barış huzur ve medeniyet timsali bir geleneğin önümüzde vücut bulmuş halidir. Kurulduğu günden bugüne birçok algı operasyonları ile karşı karşıya kalan partimize yine bugünlerde ayak oyunları artarak devam etmejtedir. Ben bu algıyı yapmaya çalışanlara buradan bu salonu görmelerini tavsiye ediyorum. Daha önceleri 600 kişilik salonlarda yaptığımız kongrelerimizi bugün binlerce kişi ile ilimizin en büyük kapalı spor salonlarında gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Partimiz de kongre demek daha da güçlenmek demektir. Bizlere Recep Tayyip Erdoğan gibi böylesine dik duran bir lideri bize nasip eden rabbimize şükürler olsun.Birçok badireler atlattı, ihanete uğradı. Birçok alçaklığa şahit oldu ama asla yolundan dönmedi. Sayın Başbakan'ım Binali Yıldırım'da liderimizin ilk gününden beri yanında. Allah Cumhurbaşkan'ımıza her daim sizin gibi yol arkadaşları nasip etsin. Mevlam sizlere sağlık sıhhat ve afiyetler içerisinde  milletimize nice hizmetlerde bulunmayı nasip etsin" dedi. 

İl Başkanı Fikret Karabıyık'ın asil yönetim kurulu üyeleri Adem Gökdemir, Ahmet Köylüoğlu, Aysun Bakkal, Ayşe Selbes, Cihan Uygun, Deniz Uslu, Derya Atalay,Erdoğan Kanat, Fatih Öncü, Harun Öztürk, Hasan Cinit, Haşim Balcı, Hilal Akyüz, H.Taşkın Birgül, İsmail Yıldırım, M.Akif Şahin, Muhammed Karadayı, Mutlu Haşit, Oğuz Yiğit, Onur Şeker, Servet Yılmaz, Seyfi Altın, Şahin Kurt, Şermin Kahraman, Şükrü Keskin, Tuğba Erciyes, Ufuk Çakmak, Yüksel Yıldırım, Zafer Cenkiz.

İl Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri

Selçuk Çokal, Bülent Sabah, Gülden Yalçın, Hülya Alişan, Gökhan Koçoğlu, Akın Atakan, Erdinç Gesge, Erkan Eren, Hülya Avcı, Hakan Çakır, Kasım Eyidoğan, Ümran Ekin, Mine Turhanlı, Mert Kılıç, Süleyman Özdemir.

İl Disiplin Kurulu Asil Üyeleri

Ali Öktem, Metin Özenç, Salih Elmas, Recep Fidan, Kader Özdemir

İl Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri

Burhan Karaoğlu, Rami Üzülmez, Erdal Işıldak, Ahmet Karçal, Harun Kılıç.

Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Asil Üyeleri

Zeki Kayadelen, Salih Kaya, Bilal Yılmaz.

Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Yedek Üyeleri

Yalçın Gökdaş, Ercan Çelik.

Büyük Kongre Delegeleri Asil Üyeleri

Fikret Karabıyık, Selim Yağcı, Ümran Karayiğit

Büyük Kongre Delegeleri Yedek Üyeleri

Servet Yılmaz, Nail Öztürk  

Bu haber toplam 1657 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.