KANIMIZ VATANA FEDA OLSUN

KANIMIZ VATANA FEDA OLSUN

Bilecik’te bulunan Eskişehirspor taraftarları (BİLECİK ES ES PLATFORMU) Bilecik’te kan bağışı kampanyası düzenlediler. Bilecik’te bulunan yaklaşık...

A+A-

Bilecik’te bulunan Eskişehirspor taraftarları (BİLECİK ES ES PLATFORMU) Bilecik’te kan bağışı kampanyası düzenlediler. Bilecik’te bulunan yaklaşık 100 Es Es Platformu üyesi, kış ayları nedeniyle kana ihtiyaç olduğunu açıklayan Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’ın çağrısı üzerine 08 Ocak 2017 Pazar günü kan bağışı kampanyası düzenlediler. 
Bilecik Belediyesi Kültür Sitesinde düzenlenen kampanyayı Bilecik Kızılay şube başkanı Selami Çınar da ziyaret ederek, kampanyayı düzenleyen Bilecik Es Es Paltformuna ve kan bağışı kampanyasına katılarak kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür etti. 
Yoğun ilginin yaşandığı kan bağış kampanyasını düzenleyen Bilecik Eskişehirliler Paltformu kurucu başkanı Burhan Saltan Gazetemiz yazı işleri müdürü Mehmet Erdem’e yaptığı açıklamada, “Türk Kızılayı Genel başkanının yapmış olduğu açıklamadan sonra, Bilecik Es Es camiası olarak bir araya gelip kan bağışı kampanyası düzenledik. Kış şartları ve artan terör olayları sebebiyle Türkiye genelinde kan eksikliği oluşmuş. Böyle bir duruma kayıtsız kalamazdık. Vatanı, milleti için kanını akıtan güvenlik güçlerimizden Allah razı olsun. Bizlerde terör olayları içerisinde yaralanan güvenlik mensuplarımıza kanlarımızla bir nebze olsun destek verebilirsek ne mutlu bizlere. Kanımız da, Canımız da Vatanımıza, Milletimize feda olsun. Ayrıca Bilecik Es Es platformu olarak, Bilecik’te bulunan bütün STK’ları bu ve bunun gibi hayırlı kampanyalar yapmaya davet ediyoruz. Düzenlenecek her hayırlı kampanyaya destek vermeye hazırız. Bugün burada kampanyamıza iştirak eden bütün vatandaşlarımıza ve Es ES taraftarlarına gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün bu kan bağış kampanyasının düzenlenmesinde emeği geçen arkadaşlarım için de birkaç söz söylemek istiyorum. Onlar, yürümedi, bağırmadı, çağırmadı, kınamadı, boş konuşmadılar, Hiçbir siyasi oluşumu arkasına almadan; harçlıklarını biriktirip broşür bastırıp duraklara, cafelere, avm lere, sokaklara astılar. Ülkesine BİR KAN, BİR CAN sloganıyla hizmet ettiler. Kızılayı Eskişehir’den getirtip "KAN BAĞIŞ KAMPANYASI" düzenlediler. Görevlilere hizmet ettiler,, çöpleri topladılar, gelenleri karşıladılar. Bacasız fabrika gibi ürettiler. Onlar kocaman yürekleri ile VATAN SANA KANIM FEDA dediler” dedi.  "BİLECİK ESES PLATFORMU" Kurucu Başkanı Burhan Saltan açıklamasına devamla,  “Bilecik'te yeni bir oluşum yarattıklarını hem tribün kültürünü zenginleştirmek, hem de sosyal destek projeleri kapsamında organizasyonlar düzenleyeceklerini açıkladı. Bu organizasyonlardan ilkini 08 Ocak 2017 pazar günü Eskişehir den Kızılay Kan alma aracını getirttiklerini ve tüm kan alma ünitelerini bitirerek 130 dolayında kan bağışı yaptıklarını söyledi. Kan alma ünitesinin yetersiz olması nedeniyle 60 dolayında arkadaşımız kan veremeden döndü. Bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarına da teşekkürlerini sundu.


Bu haber toplam 1932 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.