“KALKINMANIN TEMELİ BiRLiK VE BERABERLiĞiMiZDiR'

“KALKINMANIN TEMELİ BiRLiK VE BERABERLiĞiMiZDiR'

Osmaneli Kaymakamlığı görevine başladığı günden bu yana, alışılmış Devlet adamlığı profilinin dışına çıkarak, devamlı halkla birlikte ve halkın...

A+A-

Osmaneli Kaymakamlığı görevine başladığı günden bu yana, alışılmış Devlet adamlığı profilinin dışına çıkarak, devamlı halkla birlikte ve halkın içinde olan Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Beşevler köyünde öğrenciler ve veliler ile birlikte Halı Sahada maç yaptı.
Yapılan hizmetleri yerinde bizzat görerek inceleyen ve değerlendiren Kaymakam Yavuz, her fırsatta köy gezilerini gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz gün Osmaneli Beşevler köyünü ziyaret eden ve Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün “Velilerle Halı Sahada Buluşalım” projesi kapsamında Beşevler köyü Halı sahasına çıkarak öğrenci ve velilerle maç yaptı. Daha sonra köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Yavuz, “Ülkemizin kalkınmasının temelinde Türk Milletinin Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunun pekişmesinden geçtiğini hepimiz iyi biliyoruz. Bu nedenle vatandaşlar olarak 7’den 70’e hepimiz bu birlik ve beraberliği ve aramızdaki dayanışmayı arttırmamız gerekmektedir. Bu konularda yapılacak olan her projeyi Devletimiz adına destekliyor ve her projeye katılmaya çalışıyorum. Bu arada öğrencilerimizin eğitimdeki başarısı, velilerinin onlarda daha çok ilgilenmesinden, onlara şefkatle yaklaşmasından geçtiğini belirtmek istiyorum. Bu nedenle bizleri bu akşam misafir eden siz değerli Beşevler sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

kaymakam-naif-yavuz-1.jpg

 

Bu haber toplam 1360 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.