KALBİMİZLE, DUALARIMIZLA MEHMETÇİĞİN YANINDAYIZ

KALBİMİZLE, DUALARIMIZLA MEHMETÇİĞİN YANINDAYIZ

Osmaneli Selanikliler Derneği ve Osmaneli İlçe protokolü Mehmetçik’leri anmak ve destek olmak amacıyla dostluk maçında bir araya geldiler. Adapark Halı...

A+A-

Osmaneli Selanikliler Derneği ve Osmaneli İlçe protokolü Mehmetçik’leri anmak ve destek olmak amacıyla dostluk maçında bir araya geldiler. Adapark Halı Saha’da düzenlenen maçta Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli İlçe Emniyet Amiri Vekili Yalçın Avcı, Osmaneli Selanikliler Derneği Başkanı Hasan Gür, İyi Parti İlçe Başkanı Orhan Uğur, Chp Osmaneli İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Semerci forma giyerek saha çıktılar. 

Osmaneli Selanikliler Derneği Başkanı Hasan Gür gazetemize yaptığı açıklamada "Derneğimiz adına  sayın kaymakamımıza, belediye başkanımıza, ilçe jandarma ve emniyet teşkilatı mensuplarına ayrıca siyasi parti temsilcilerine bizleri kırmayıp maç teklifimizi kabul ettikleri için çok teşekkür etmek istiyorum. Birlik ve beraberliğimize en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zamanda bir araya geldik. Centilmence geçen çok güzel bir dostluk maçı olacağına inanıyorum.  Selaniklikler Derneği olarak  biz bu tür etkinlikleri devam ettireceğiz." dedi.
AdaPark Halı Saha da düzelenen dostluk maçına Selanikliler Derneği üyeleri ve ilçe protokolü "Kalbimizle, Dualarımızla Mehmetçiğin Yanındayız" pankartı ile sahaya çıktılar. Şehitlere saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından  Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin maç öncesi bir  konuşma yaptı.  Belediye Başkanı Münür Şahin "Bugün başta Afrin olmak üzere yurt içi ve yurt dışında teröre ve teröre destek verenlere karşı büyük bir mücadele içindeyiz tabiri caizse Kurtuluş Savaşı içerisindeyiz. Böyle bir ortamda böyle bir bütünleştirici etkinlik yapan Selanikliler Derneğine teşekkür ederim. Burada aramızda olan siyasi parti temsilcilerine de teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik beraberlik içerisinde şüphesiz bu günleri de atlatacağız. 100 yıl önce bu topraklarda biz vardık. Bugün burada dizayn etmek için gelen başta Amerika olmak üzere tüm emperyalist ülkelere gereken dersi vererek ülkemiz sınırları yakında terör oluşumlarına kürt devleti oluşumlarına izin vermeyeceğini liderimiz açıkladı. Kahraman silahlı kuvvetlerimizi Allah kuvvet versin, başta şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. Onların aileleri bizlerin gurur kaynağı Allah onlardan da razı olsun." dedi.
Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı  ise “Selanikliler Derneği Osmanelilere gösterdiki  Osmaneli'de ve yurdumuzun her karış toprağında hüküm süren huzurun, güvenin, göklerde dalgalanan bayrağımızın , minarelerde okunan ezanımızın, arkasında Mehmetçiğin vermiş olduğu mücadele var. Şanlı Tük ordusu bugün Afrin'de bir destan yazıyor. Bugün bizler cephede olamasak bile manen dualarımızla Mehmetçiğimizin yanındayız. Bir askerimizin bile burnu kanamadan en yakın zaman da vatan topraklarına geri dönerler ve bulundukları yeri özgürleştirerek asıl sahiplerine iade ederler. Bu mücadele kısa süren bir mücadele olmayacak mutlaka uzayacak Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı Harekatı ile askerimiz ülkemiz etrafına kurulmaya çalışan terör koridoruna izin vermeyecektir." dedi.

img_1389.jpgimg_1399.jpgimg_1400.jpgimg_1405.jpgimg_1409.jpgimg_1410.jpgimg_1422.jpgimg_1430.jpgimg_1448.jpgimg_1452.jpgimg_1454.jpg

Bu haber toplam 2380 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.