KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde İŞKUR destekli dokuma kursu alan kursiyerler İçmeler tesislerinde kahvaltıda bir araya geldiler. Dokuma...

A+A-

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde İŞKUR destekli dokuma kursu alan kursiyerler İçmeler tesislerinde kahvaltıda bir araya geldiler. 
Dokuma Kursu hocası Gülay Durak önderliğinde, 1 Ekim 2018 tarihinde başlayan Dokuma kursunun 13 Aralık 2018 Bugün sona erecek olması nedeniyle 22 Kursiyer ve üretinmde çalışan 11 kursiyere, İçmeler tesislerinde kahvaltı verildi. Kurs Hocası Gülay Durak Kursiyerlere teşekkür ederek, “Hepiniz canla başla çalışarak katılmış olduğunuz Lefke Bezi dokuma kursunu başarı ile bitirmiş oluyorsunuz. Öğrendiklerinizi unutmamanızı ve devam ettirmenizi diliyorum” dedi. Kahvaltıya katılan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de yaptığı konuşmada, “Osmaneli Belediyemiz tarafından kurulan Sürekli Eğitim Merkezimizde bu güne kadar 5000’e yakın kursiyere çeşitli meslek dallarında eğitim vererek yetişmelerini sağladık. Sürekli Eğitim Merkezimizde kurslara katılanlar, yaklaşık 3 aylık dönemlerde birer usta olarak kursları bitimektedirler. Özellikle kadınlarımız meslek edinmede kurslarımıza daha çok rağbet gösterdiler. İlçemizde bir çok kadın arkadaşımız meslek sahibi oldu. Sürekli Eğitim Merkezimizde bundan sonra da çeşitli kurslar açmaya ve vatandaşlarımızı meslek sahibi yapmaya devam edeceğiz. Özellikle Tarihi Lefke Bezi kurslarına katılarak, Lefke bezini yeniden gün yüzüne çıkartan sizlere teşekkür ediyorum. Bugün sizlerin dokuduğu Lefke Bezleri, yurt içinde ve yurt dışında büyük rağbet görmektedir. Lefke bezi Osmaneli’nin geleceğinde önemli bir yer tutacaktır” dedi. 

surekli-egitim-merkezi-kahvalti-3.jpg

 

Bu haber toplam 1415 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.