KAHRAMAN'IN AİLESİNE BERAT

KAHRAMAN'IN AİLESİNE BERAT

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 10 Temmuz günü bombalı saldırıda şehit olan Osmanelili er, osman Er'in ailesine Şehit Beratı verildi.

A+A-

 

KAHRAMANIN AİLESİNE BERAT

Şemdinli ilçe merkezi Aktütün yolunda yol güvenliği için devriye yapan güvenlik güçlerine bölücü terör örgütü mensupları saldırı gerçekleştirilmişti. Daha sonra önceden yola döşedikleri bombanın infilat ettirilmesi sonucu 5 asker Şehit olmuştu.

s4-001.jpg

Hain saldırıda şehit olan askerden 5 askerden biriside Osmaneli’li 4 aylık asker Osman Er’di. Şehit olan asker Osman Er’in ailesine Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Şehit Beratı takdim edildi. 

Şehit asker Osman Er’in Osmaneli İnönü mahallesinde yaşayan ailesini ziyaret eden Bilecik valisi Süleyman Elban , 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Zafer Koç Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak imzalı Berattı getirdi. Şehitlik Beraatında şehidimizin yiğitli ve cesareti vurgulandı. Beratta; "Zaferleri ve mazisi insanlık tarihi ile başlayan Kara Kuvvetlerimizin asil  bir ferdi olarak vatanın ve milletin  bölünmez bütünlüğü uğruna şehirlik mertebesine ulaşmıştır.  Göstermiş olduğu yiğitlik ve cesaretle  Türk milletinin varlığının  birlik ve beraberliğinin  ve vatan sevgisinin ölümsüz sembolü olarak hatırası  sonsuza kadar kalbimizde yaşayacaktır" denildi ve ardından heyet şehit babası İsmail Er’e Beratı takdim edildi.

s3-001.jpg

 

Bilecik Valisi Süleyman Elban, Kara Kuvvetleri Komutanı imzalı şehit beratını evinde baba İsmail Er’e verdi. Duygusal anların yaşandığı berat takdim töreninde şehit babasının gözleri doldu. Oğlu ile gurur duyduğunu, şehit babası olmaktan her daim gurur duyacağını belirtti.

s2-001.jpg

 

Şehit Osman Er’in ailesine verilen berat merasiminde Bilecik Valisi Süleyman Elban 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Zafer Koç ile birlikte, il jandarma Alay komutanı Jandarma Albay Hacı Mahmut İnce, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alay, Osmaneli Belediye başkan yardımcısı Hayati Kaba, Osmaneli Ak Parti il genel meclisi üyesi Hakan Özkan, Osmaneli Ak Parti ilçe başkanı Yalçın Karaca, Osmaneli Jandarma Komutanı Jandarma kıdemli başçavuş Murat Göksu, şehit asker Osman Er’in babası, kardeşi ve yakın akrabaları da katıldı. 

s1-001.jpg

 

Bu haber toplam 2975 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.