İYİ PARTİ OSMANELİ’DE SAHAYA İNDİ

İYİ PARTİ OSMANELİ’DE SAHAYA İNDİ

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri yaklaştıkça, siyasi partilerin adaylarının çalışmaları da hızlandı.Osmaneli’de Cuma günleri...

A+A-

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri yaklaştıkça, siyasi partilerin adaylarının çalışmaları da hızlandı.
Osmaneli’de Cuma günleri halk pazarının kurulması ile birlikte, siyasi partilerin milletvekili adayları Osmaneli’ye çıkarma yaptılar. İyi Parti Milletvekili adayları Mesut Tekin ve Merve Bektaş, Osmaneli’de esnaf gezisi yaptılar. Kapalı pazarda esnaf ve vatandaşlarla selamlaşan ve muhabbet eden İyi Parti adayları, Gazetemize de ziyarette bulundular.

İyi Parti Milletvekili adayı Mesut Tekin ziyarette yaptığı açıklamada, “Öncelikle 24 Haziran seçimleri Vatanımıza, milletimize, Bilecik’imize hayırlar getirsin. Bilindiği üzere 24 Haziran seçimleri, ülkemizin geleceği açısından çok önem arzeden bir seçimdir. Türk Milleti 24 Haziran’da bugününü, yarınını değil, kendisini veya siyasi partilerin milletvekili adaylarını oylamayacaklardır. Türk Milleti 24 Haziran’da torunlarının geleceğini, Ülkenin geleceğini oylayacaktır. Ya tek adam rejimine devam diyecek, ya da Güçlendirilmiş Parlamenter sistem için, bugünkü düzene tamam diyecektir. Biz iyi parti olarak, güçlendirilmiş parlamenter sistemden yanayız. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener Hanımefendinin liderliğinde, 24 Haziran seçimlerinden büyük bir başarı ile çıkacak, hem parlamentoda çoğunluğu, hem de Cumhurbaşkanlığını alacağız. Önümüzdeki bir ay içerisinde, kendimiz için değil, çocuklarımız için, torunlarımız için, ülkemizin geleceği için büyük bir özveri ile çalışarak, Bilecik’i TBMM’de İyi Partili iki Milletvekili ile temsil edeceğiz” dedi.  İyi Parti Bilecik 2. Sıra milletvekili adayı Merve Bektaş’ta yaptığı açıklamada; “24 Haziran seçimlerinde Bilecik’te ki Bayan seçmenlerin tek adayı olarak seçimlere hazırlanıyoruz.  Türkiye’de seçmenin %50’si bayandır. Seçmenin %50’sinin adayı olarak, Bilecik’li tüm bayanlarımızın oylarına talip olduğumu, onları TBMM’de en iyi temsil edeceğime bugünden söz veriyorum. İyi Parti 24 Haziran seçimlerinden hem Türkiye genelinde, hem de Bilecik’ten büyük bir başarı ile çıkacaktır. Bizler buna inandık, hemşehrilerimin de inanmasını istiyorum” dedi. 


Bu haber toplam 2385 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.