İSTİFA HABERLERİYLE ÇALKALANIYOR

İSTİFA HABERLERİYLE ÇALKALANIYOR

AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Kamil Can Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin istifa etmeye hazırlandıkları iddia edildi.

İddialara göre, Belediye Başkanı Münür Şahin'in AK Parti'ye geçisi ilçe teşkilatında görüş ayrılıklarına neden oldu. Parti içerisinde genel merkezin kararını destekleyenler ve karşı çıkanlar olmak üzere farklı görüşlerin ortaya çıktığı konuşuluyor.

Bu bağlamda, ilçe başkanı Kamil Can Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin dün akşam bir toplantı gerçekleştirdiği ve toplantıda istifa kararı aldıkları iddia edildi. İstifa taraftarlarının 'Dik duruşumuzu sergilemek için istifa ediyoruz' dediği, istifa dilekçelerini il başkanlığına göndermek üzere hazır tuttuğu gelen iddialar arasında.

Buna karşın genel merkezin kararına uymak gerektiğini savunanların,"31 Mart'ta Mustafa Kürek aday gösterilirken genel merkezimizin kararıdır deyip çalıştık. Şimdi Münür Şahin'in yeniden AK Parti'ye alınması genel merkezimizin kararıdır. Bu sebeple genel merkezimizin kararına uymamız gerekiyor" dedikleri iddia ediliyor.

Öte yandan, AK Parti Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Alper Karadağ'ın da istifa etmeyi düşündüğü gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

İlgiyle takip edilen Basın Masası programında da Münür Şahin'in AK Parti'ye geçişinin yerelde siyasi dengeleri değiştireceği konuşulmuştu. Basın Masası programının yayınlanmasının ardından bu gelişmelerin yaşanması programın siyasi nabzı tuttuğunun göstergesi olarak nitelendirildi.

Aşağıdaki videodan Basın Masası'nı izleyebilirsiniz....

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 13184 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum