İSTEK ÜZERİNE İFTAR PROGRAMI

İSTEK ÜZERİNE İFTAR PROGRAMI

Ramazan ayı başından beri Osmaneli Belediyesi tarafından organize edilen Mahalle iftarları, Osmanelililer tarafından hayli rağbet gördü. Bugüne kadar düzenlenen...

A+A-

Ramazan ayı başından beri Osmaneli Belediyesi tarafından organize edilen Mahalle iftarları, Osmanelililer tarafından hayli rağbet gördü. Bugüne kadar düzenlenen her mahalle iftarında 2 Bin ile 3 Bin arasında kişi hep birlikte iftar açtı. 
Osmaneli İnönü Mahallesi ve Camikebir Mahallesine dâhil olmalarına rağmen, İstasyon halkı ve Beşevler mevkiinde oturan mahalle sakinleri, kendi bulundukları yerde de Osmaneli Belediyesinin iftar programı organize etmesini istediler. Mahalle sakinlerinden gelen bu talebe duyarsız kalmayan Osmaneli Belediyesi, 12 Haziran Salı günü İstasyon altında ve 13 Haziran Çarşamba günü de Beşevler mevkiinde iftar programı düzenleyecektir. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Hemşehrilerimizden gelen bu talebe duyarsız kalamazdık. Onların isteği doğrultusunda iftar programlarımızı düzenledik. Bütün mahalle sakinlerini ve Osmanelili hemşehrilerimizi iftarlarımıza bekliyoruz” dedi. 

 


Bu haber toplam 2036 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum