İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ OSMANELİ’DE

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ OSMANELİ’DE

 İstanbul Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümü Osmaneli'ne teknik gezi düzenledi. Dr. Mert Ekşi önderliğinde İstanbul Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı...

A+A-

 İstanbul Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümü Osmaneli'ne teknik gezi düzenledi. Dr. Mert Ekşi önderliğinde İstanbul Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü 4. sınıf öğrencileri bölgede bulunan flora ve fauna çeşitliliğini görmek, yapılan peyzaj ve restorasyon çalışmalarını, Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet Şifalı İçmeler tesisini yerinde incelediler.

istanbul-universitesi-osmaneli’de-(2).jpg

Öğrencilerle birlikte Osmaneli’ne gelen Dr. Mert Ekşi Osmaneli’nin tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını belirterek; “Osmaneli ilçesi tarihi ve doğal güzellikleri ile tam bir tarih ve turizm kenti hüviyetindedir. Öğrencilerimizin burada görecekleri çok şey vardır. Belediye Başkanının çalışmaları da yerinde ve çok güzeldir. Osmaneli ilçesindeki tarihi dokuyu korumak ve gelecek nesillere aktarmak adına yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Münür Şahin beye teşekkür ediyorum” dedi.istanbul-universitesi-osmaneli’de-2.jpgBaşkan Şahin’de İstanbul Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümü öğretim görevlisi Dr. Mert Ekşi ve öğrencilere Osmaneli’ye gelmelerinden dolayı teşekkür ederek, “4 yıldan bu yana ülkemizin çeşitli illerinde bulunan 25 Üniversite ile işbirliği içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Üniversitelerimizin Osmaneli ilçemize ve Belediyemize vermiş oldukları katkılara teşekkür ediyorum. Osmaneli’nin her yönden gelişmesi ve büyümesi için Üniversitelerimiz ile çalışmalarımız bundan sonra da sürecektir. Osmaneli’de yapmış olduğumuz her hizmet ve her yatırım bilimselliğe dayanmakta, gelecek 50 yılın hesapları yapılarak projelendirilmektedir. Projelendirme çalışmalarımızda da üniversitelerimizin destekleri bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Osmaneli’mize ve Osmaneli Belediyemize devam edecektir. Ben bütün Üniversitelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.  

Bu haber toplam 22144 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.