İNŞAAT SEKTÖRÜ BİR ARAYA GELDİ

İNŞAAT SEKTÖRÜ BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve İnşaat Gurubu Başkanı Abdülselam Ağdağ’ın organize ettiği Osmaneli İnşaat sektörü ilgililerini bir...

A+A-

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve İnşaat Gurubu Başkanı Abdülselam Ağdağ’ın organize ettiği Osmaneli İnşaat sektörü ilgililerini bir araya getiren toplantıya,
Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Süer, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, ve İnşaat komite üyeleri ile inşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhit, mühendis ve mimarlar katıldılar. Osmaneli Belediyesi İçmeler Sosyal Tesisinde düzenlenen kahvaltı programında Osmaneli ilçesinde İnşaat sektörünün sorunları görüşüldü. 
Programda; Osmaneli’de İnşaat, yapılaşma, alt yapı ve konaklama konularının yanı sıra ilçenin turizm alanında faaliyetlerinin geliştirilmesi adına sosyal ve kültürel konularında da çeşitli değerlendirmeler ve karşılıklı görüşmeler yapıldı. Osmaneli’de resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile özel sektörler arası işbirliği ile İlçenin tanıtımı, yatırım ve planlama alanlarında teşviklerden de yararlanarak ilgili tüm sektörlerin ortak işbirliği ile hareket edilmesi konularında da karşılıklı görüşmeler yapıldı.
Kaymakamımız Yavuz, programda, konuşma yaparak; İnşaat sektörünün ekonomiye büyük katkı sunduğu gibi, bu sektörün ülkemiz ve kentlerimizin sosyal ve kültürel gelişmesinde de büyük rol oynadığını belirtti. Osmaneli ilçemize yatırımların artması ile gelişmeye ve büyümeye yönelik her alanda yeterliliklere ulaşabilecek kapasiteye sahip olabileceğine vurgu yaptı.''Kaymakamlık kurumu olarak inşaat sektörünün ilçemizin gelişmesine yön verebilecek projelerine ve yatırımlarına destek oluyoruz.''İfadesine yer verdi. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de Osmaneli ilçesinde 5 yıldan bu yana belediye olarak yaptıkları yatırımları anlatarak, Osmaneli ilçemizde yaşam kalitesini yükseltmek, Turizm ile gelişmek, sanayi ile büyümek ve Tarımda çeşitliliği arttırmak olarak koyduğumuz hedeflerimize adım adım ulaşmak için gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu çalışmalarımızda Osmaneli’nin gelişmesi açısından İnşaat sektörrümüze büyük görevler düşmektedir. Biz Osmaneli Belediyesi olarak bu sektöre her zaman yardımcı olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi. 
Konuşmaların ardından İnşaat Sektörünün Osmaneli ilçesindeki sorunları, sorunların çözüm noktaları ve geleceği konuşuldu.  

insaat-sektoru-bir-araya-geldi-2.jpg

 

Bu haber toplam 2080 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum