İNHİSAR BELEDİYE BAŞKANI KEPEZ’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ

İNHİSAR BELEDİYE BAŞKANI KEPEZ’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ

İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti. Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi paylaşımında...

A+A-

İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti. Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulunan başkanlar özellikle yöresel ürünlerde işbirliği yapabilecekleri alanları belirledi. Tesislerde karşılıklı olarak tarımsal ürünlerin yöresel ürünlere dönüşeceği ayva lokumu, nar lokumu, nar suyu, salça, sebze-meyve kurutma vb ürünlerde birlikte üretim konusunda birlikte hareket etme kararı verdiler.
Başkanlar birlikte Osmaneli'nin tarihi değerlerini gezdiler. Resterasyonu tamamlanan sokak sağlıklaştırmaları çalışmaları, devam eden Bebka destekli Tarihi Çarşı resterasyonu ve iş geliştirme merkezi, tarihi camiler ve kilise, parklar, spor tesisleri vb alanları gezen iki başkan her konuda birlkte bilgi paylaşarak projeler gerçekleştirmeye gayret edecekler. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin  ziyaretleri için İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez'e teşekkür etti.

 


Bu haber toplam 1633 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.