“İNGİLTERE’DEN BİLE ASKIYA EKMEK SİPARİŞİ VERİLİYOR”

“İNGİLTERE’DEN BİLE ASKIYA EKMEK SİPARİŞİ VERİLİYOR”

Osmaneli ilçesinde faaliyet gösteren Osmanlı Unlu Mamulleri ekmek fırını, bundan yaklaşık iki ay önce başlatmış olduğu “ASKIDA EKMEK” kampanyası...

A+A-

Osmaneli ilçesinde faaliyet gösteren Osmanlı Unlu Mamulleri ekmek fırını, bundan yaklaşık iki ay önce başlatmış olduğu “ASKIDA EKMEK” kampanyası uluslar arası boyuta ulaştı. 
Ekmek, Pide ve tatlı çeşitleri ile faaliyet gösteren Osmanlı Unlu mamulleri günlük olarak askıda ekmek kampanyasından 40 ekmeği ihtiyaç sahibi vatandaşlara veriyor. Fırından ekmek alan vatandaşlar, bir ekmek parası fazla ödeyerek, askıya ekmek bırakıyorlar. Burada biriken ekmekler ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından ücretsiz olarak alınıyor. Askıda günlük olarak yaklaşık 40 ekmek biriktiğini ve bunları ihtiyaç sahiplerine verdiğini söyleyen işletme sahibi Nafis Yaşar, “Askıda ekmek kampanyamızın haberi gazetenizde çıktığında, İngiltere’den bir Türk vatandaş haber sitenizden bu haberi görmüş ve bizimle irtibata geçerek her gün Askıya 4 ekmek siparişi verdi. Askıda ekmek kampanyamızdan Osmanelili ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız faydalanıyor. Günlük olarak ortalama 40 ekmek birikiyor ve hepsini dağıtıyoruz. Askıda ekmek olayında yardım yapan vatandaşlarımız kime yardım yaptığını, yardımı alanlar da kimden aldıklarını bilmeden hayırlı bir iş yapmış oluyorlar. Bizler de bu hayırlı işe vesile olmaktan dolayı sevinç duyuyoruz. Askıda ekmek sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız da mağdur olmadan evlerine çoluk çocuklarına ekmek götürebiliyorlar. Duyarlı vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Askıda ekmek kampanyamıza İngiltere’den bile katılan olduğuna göre demek ki iyi bir iş yapılıyor” dedi. 


Bu haber toplam 2283 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.