İNCE’YE DESTEK

İNCE’YE DESTEK

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Partilerin Cumhurbaşkanı adaylarına maddi yardım yapamaması nedeniyle, Cumhurbaşkanı adayları vatandaşlardan aldıkları...

A+A-

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Partilerin Cumhurbaşkanı adaylarına maddi yardım yapamaması nedeniyle, Cumhurbaşkanı adayları vatandaşlardan aldıkları bağışlarla seçim kampanyalarını yürütüyorlar. 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’ye de Bilecik’li CHP’lilerden ve vatandaşlardan maddi destek geldi. 
Toplu halde İş Bankası’nın Bilecik şubesine giden partililer buradan İnce’nin bağış hesabına para gönderdi. 

CHP Milletvekili ve 1’inci Sıra Adayı Yaşar Tüzün, Muharrem İnce’ye destek amacıyla yapılan bağış hakkında yaptığı açıklamada, “Limit hiç önemli değil, çağdaş demokrasi anlayışı altında yaşamak isteyen tüm vatandaşlarımızı kampanyaya davet ediyorum” dedi.
Türkiye’nin birçok yerinden bağışların yapıldığını ve şimdiye kadar 30 bine yakın vatandaşın bağışta bulunduğunu ifade eden Yaşar Tüzün, “Bu kampanyada miktarın ne kadar olduğu önemli değil. 5 TL’den 13 bin TL’ye kadar bağış yapılabiliyor. Bizim amacımız katılım sayısını artırmak ve bu rakamın 100 binleri geçmesini bekliyoruz” diye konuştu.
Toplanan bağışlar, İl Başkanı Metin Yaşar tarafından İnce’nin seçim hesabına yatırıldı


Bu haber toplam 4171 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.