İMZALAR ATILDI

İMZALAR ATILDI

Görüşmeleri bir yıldır devam eden, Osmaneli TOKİ konutları projesi, geçtiğimiz hafta içerisinde imzaların atılmasıyla kesinleşti. Osmaneli konakları...

A+A-

Görüşmeleri bir yıldır devam eden, Osmaneli TOKİ konutları projesi, geçtiğimiz hafta içerisinde imzaların atılmasıyla kesinleşti. 
Osmaneli konakları ve Rüstem paşa camii mimarisine uygun bir şekilde yapılacak olan konutlarla ilgili olarak atılan imzalardan sonra Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin gazetemize açıklamada bulundu. TOKİ konutları ile ilgili olarak Başkan Şahin yapmış olduğu açıklamada, “Osmaneli ilçemizde 96 daire ve işyerinden oluşacak TOKİ konutları ile ilgili imzayı geçtiğimiz hafta içerisinde atarak, projeyi kesinleştirdik. Her projede olduğu gibi TOKİ konutları projesinde de izlenecek belirli bir süreç var. İlk önce konutların ihalesi yapılacak. Değerlendirme aşamasından sonra ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi olacak. Yaklaşık üç ay sürecek olan bu süreçten sonra inşaatlara başlanacaktır. Bu süreç sonunda TOKİ Osmaneli ilçemizde yapacağı dairelerin ve konutların maliyetlerini belirleyecektir. Maliyetler belli olduktan sonra TOKİ konutların ve işyerlerinin satışlarına başlayacaktır. Belediye olarak TOKİ’nin yapmış olduğu konutların satışında TOKİ idaresine destek vereceğiz. Ziraat Bankası ve düğün salonunu kapsayana yaklaşık 6.500M2’lik alanda konutların yanı sıra bir de çarşı oluşacaktır. Konutlar mimarisi ile son yıllarda Turizmde öne çıkmayı hedefleyen Osmaneli ilçemize büyük değer katacaktır. Mimari olarak ta Osmaneli konakları ile uyum sağlayacak bir projeyi ortaya çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. 


Bu haber toplam 2747 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum