İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı açılışı ve ilköğretim Haftası kutlama programı Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Saygı Duruşu...

A+A-

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı açılışı ve ilköğretim Haftası kutlama programı Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci'nin çelenk sunumuyla başlayan program daha sonra Osmaneli İlkokulu’nda devam etti.
Osmaneli İlkokulu’ndaki kutlama programına; İlçe Kaymakamı Naif Yavuz, Belediye Başkanımız Münür Şahin, kamu kurum çalışanları, Okul Müdürleri siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programın açılış konuşmasını Osmaneli Okul Müdürü Şenol Altıntaş yaptı. Öğrencilerimizin şiirler okuması ve folklör gösterilerileriyle program devam etti. Kaymakam Naif Yavuz ve Belediye Başkanı Münür Şahin ilköğretime başlayan öğrencilerimize çeşitli hediyeler verdiler.

ilkogretim-haftasi-kutlandi-2.jpg
Kaymakam Naif Yavuz, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı açılışı programında konuşma yaparak; "Geleceğimizin adına çalışarak Ülkemizi muassır medeniyetlere ulaştırma çabasında olmak zorundayız." İfadesiyle Eğitim ve Öğretimin önemine vurgu yaptı. Konuşmasının devamında; "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın adına üzerimize düşen görevleri layıkıyla yapmaya söz veriyoruz. Hepimiz üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz. Öğrencilerimizin velileri olarak bizler, öğretmenlerimiz hepimiz çocuklarımızla daha çok ilgilenerek Eğitime Öğretime daha çok katkı sunacağımıza inanıyorum. 2019-2020 eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Programın hazırlanmasına emeği olanlara ve teşriflerinizden dolayı tüm davetlilere teşekkürlerimi, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” İfadeleriyle konuşmalarını sonlandırdı.

 

Bu haber toplam 2670 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.