İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası yapılan törenler ile kutlandı. İlköğretim haftası kutlama programı, İlçe Milli Eğitim Müdürünün...

A+A-

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası yapılan törenler ile kutlandı.

İlköğretim haftası kutlama programı, İlçe Milli Eğitim Müdürünün Atatürk anıtına çelenk sunması ile başladı. 20 Eylül 2017 Çarşamba günü Atatürk anıtına çelenk sunumundan sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

toren3.jpg

Bilecik Milletvekillerinin mesajlarının okunması ile kaymakamlık bahçesinde yapılan ilk tören sona erdi. Osmaneli Balaban İlkokulu bahçesinde saat 10.00’da başlayan törene, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

img_7466.jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Balaban İlkokulu müdürü Necmettin Tekbaş günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı. Okul müdürü Tekbaş’ın konuşmasının ardından, öğrencilerin hazırlamış olduğu “Şemsiye Ront” ve Folklor gösterilerinin ardından, Balaban İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerinin okula yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerine hoş geldiniz çiçekleri vermesi ile program sona erdi. 

toren4.jpg

Bu haber toplam 1735 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.