İLK MAHALLE İFTARI İNÖNÜ’DE VERİLDİ

İLK MAHALLE İFTARI İNÖNÜ’DE VERİLDİ

Osmaneli Belediyesinin organize ettiği Mahalle İftarlarının ilki İnönü Mahallesinde gerçekleştirildi. Osmaneli Belediyesi olarak 2015 yılından bu...

A+A-

Osmaneli Belediyesinin organize ettiği Mahalle İftarlarının ilki İnönü Mahallesinde gerçekleştirildi. 
Osmaneli Belediyesi olarak 2015 yılından bu yana başlanan mahalle iftar programları halk tarafından büyük katılımla gerçekleşiyor. Onbir ayın sultanı, bin aydan daha hayırlı Kur’an-ı Kerimin inmeye başladığı Kadir Gecesinin yer aldığı Ramazan ayı bereketiyle, bolluğuyla geldi. Hayırsever şirketlerin, Osmanelili esnafların, hayırsever halkın yardımlarıyla Osmaneli Belediyesinin organizasyonunda gerçekleşen iftar sofraları birlik ve beraberliğin artmasına da vesile oluyor.
 İnönü Mahallesinde gerçekleştirilen mahalle iftarına Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Müftüsü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Kamu ve özel sektör yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarı ve mahalle halkının büyük katılımları ile çok güzel bir görüntü oluştu. Yemek giderleriniYılmaz Geri Dönüşüm Şirketinin karşıladığı mahalle iftarı için Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin şirket sahiplerine teşekkür etti.”Allah hayırlarını kabul etsin ve bol kazançlar versin” dedi.
İnönü Mahallesi İftar Programına her yıl olduğu gibi Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Müziği Grubu güzel ilahileri ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile değer kattı. 
Mahalle iftar Programları Cami Cedit Mahallesinde 16 Mayıs Perşembe günü devam edecek. Osmaneli Belediyesi Şehitler Parkı Göksu Düğün Salonunda her akşam iftar yemeği vermeye devam ediyor. İftar sofralarına gelemeyecek durumda olanlara evlerine iftar yemeği götürmek suretiyle hizmet vermeye devam ediliyor.

ilk-mahalle-iftari-inonude-verildi-1.jpg

 

Bu haber toplam 1440 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.